Maarja sõnul on eriline see, et videot mängitakse MTV-s enne, kui tema plaat Euroopas ja Ameerikas välja on tulnud. “See on veebruaris Londonis tehtud video,” lisas ta.

“Ammu oleks olnud aeg MTV-sse jõuda, juba aasta tagasi,” ütles Jaak Joala. “Tean, et sinna pääsemine on väga kallis lõbu ning tuleb kiita Maarjat müüvat plaadifirmat. Laulja jaoks on väga tähtis pääseda oma videoga MTV-sse, sest seal panevad teda tähele ka teised firmad ja võivad uusi pakkumisi teha.”

Maarja plaadifirma on Universal Music. 11. mail tuleb Eesti laulja plaat ”First In Line” välja USA-s, Euroopa variant ilmub ilmselt juulis. Plaatide müükijõudmisega paralleelselt ootab noort lauljatari ees suvine turnee Euroopas ja Ameerikas.

“Maarja on oma lauljateel täiesti alguses, aga kui ta saab live-bändiga maailmas kontserte anda, siis võib ta tõesti kaugele jõuda,” rääkis Joala. “Tal on selleks kõik eeldused.”

“Maarja on MTV päevaprogrammi play-list’i pääsemisega saanud võrdväärseks lauljaks maailma muusikute seas,” hindas diskor Allan Roosileht. Tema sõnul võib Skandinaaviamaades lugeda ühe käe sõrmedel üles muusikuid, kes MTV-sse on pääsenud.

Maarja tunnistas, et üle aasta on tublisti tööd tehtud ning ei oskagi õieti öelda, kas edu on üllatav. Jaapani järel on ta püüdlemas teiste Aasia riikide muusika edetabelitesse. MTV Aasia kanalis on tema videot juba tükk aega mängitud.