Kullo lastegaleriis saab näha mantelkorstnas elavat tonti ja soome noorte nägemust maailmakuulsate kunstnike töödest. Kuninga tänava lastegalerii kesk-aegses miljöös on väljas 13–18-aastaste noorte tööd. Osa neist on kujutluspildid, mille täpseks joonistamiseks on väikesed kunstnikud silmad kinni hoidnud. Mitmed neist on maalitud sõrmedega.

Soome kunstiõpetajad on lasknud lastel ka maailmanimede ja kuulsate tööde elementidega julgelt ringi käia. Nii on näiteks klaassilmsele Mona Lisale makk kaenlasse ja telekapult kätte pandud. Tema kummalise naeratuse põhjuseks peavadki noored teleseriaalide ja popmuusika jälgimise mõnu.

Ka on lapsed oma töödes välja pakkunud mõtteid, miks Edvard Munchi teose “Karje” tegelane ahastuses karjub. Laste töö keskmes on tuttav Munchi karjuja, kuid kõik tema ümber toimuv on noorte endi välja mõeldud.

Samuti on lapsed järgi aimanud Andy Warholi teost “Marilyn Monroe”. Kuulsa naisnäitleja asemel on nad pannud enda igapäevariideis pildid. Oma näo ja mõttelennu järgi on Turu lapsed tõlgendanud ka kunstiajalugu. Stendidel on näha kuulsate kunstnike töid, mille kõrval kolm-neli koopiasarnast, laste visandatud lehte. Igaühele neist on midagi tänapäevast juurde lisatud.

Lisaks võib kõige kõrgemal asuvas saalis näha Helsingi Annantalo lastekunstikeskuse kehamaalinguid, mis on tillukeste fotodena kirevaks seinavaibaks laotatud.

Väikestele kunstihuvilistele valmistab kindlasti elevust ka teadmine, et maja mantelkorstnas on oma kohalik tont, keda julgemad võivad väikese luugi kaudu piiluda. Täies pikkuses näitab ta end kätte vaid vähestele.