“Kui nädal aega suppi süüa, siis langeb kehakaal paari–kolme kilo võrra. Pärast nädalast dieedipidamist võib jälle tavapäraselt toituda,” kinnitab Kairi oma kogemuste põhjal.

Kairi sõnul on ta enesetunne pärast saleduskuuri suurepärane. “Nii hea ja kerge on astuda,” kinnitab Kairi. Tema sõnul on stjuardesside retsept sõbrannade ja nende tuttavate seas leidnud juba hulgaliselt pooldajaid.

”Isegi minu parima sõbranna abikaasa sõi seda ning kiitis maitset. See on mugavaim dieet, mida ma tean,” kinnitab Kairi. Samas tõdeb Kairi, et neljandal päeval võtab ainuüksi supipoti nägemine söögiisu ära.

Supidieedi pidamine eeldab, et leent süüakse terve nädal ja kolm korda päevas. Kriisipäevaks on neljas päev, siis käsib menüü juba tuttava supi kõrvale päeva jooksul süüa viis–kuus banaani ja juua kaheksa klaasi lahjat piima. Viiendal ja kuuendal päeval on lubatud süüa lahjat loomaliha. Seitsmendal päeval tuleb süüa toorriisi, aed- ja juurvilja, juua suhkruta mahla, teed või kohvi. Jällegi peab see kõik mahtuma dieetleeme kõrvale.