Helistaja teatas, et pommiplahvatused Buinakski sõjaväelinnakus Dagestanis ja Moskvas olid vastuseks rahulike elanike hävitamisele Vene vägede poolt Dagestanis ja Tshetsheenias. "Surmale järgneb surm," ähvardas meeshääl ning hoiatas, et naiste ja laste tapmise eest ei jääda võlgu ka tulevikus.

Viimseni jalule aetud Moskva miilitsa- ja julgeolekuteenistused olid eile õhtuks seoses terroriaktidega kinni võtnud 27 kahtlusalust. Organiseeritud kuritegevusega võitlemise osakonna ülema Valeri Kozlovi sõnul on aga tabatud vaid kuriteole kaasa aidanud isikud, mitte otsesed täideviijad.

Viimaste päevade kontrollreidide käigus on pealinna erinevates panipaikades päevavalgele tulnud hulgaliselt keelatud aineid ja relvi. Eile evakueeriti üks elumaja, mille elanikud leidsid pööningult neli kahtlast, ent siiski ohutut kotti. Kinni õnnestus pidada veoauto, mis suhkru pähe vedas Moskvasse põrgumasina ehitamiseks vajalikku lõhkeainet. Auto põhjal arvatakse, et ligi viie suure plahvatuse jagu heksogeeni on veel leidmata.