Tegemist on 1996. aastal toodetud episoodidega. Kanal 2 peadirektor Urmas Oru sõnul jääb sari nende ekraanile kindlasti vähemalt kolmeks hooajaks. Aastate jooksul eelnevalt juba näidatud episoode neil plaanis kordama hakata ei ole. Argipäeviti kell 19.10 eetrisse minev “Kodus ja võõrsil” nihutab pisut teiste harjumuspäraste sarjade “Sunset Beach” ja “Kuulid ja siid” algusaegu.

Urmas Oru sõnul on austraallaste “Kodus ja võõrsil” läbi hooaegade üks vaadatumaid seriaale, olles menukam isegi “Vapratest ja ilusatest”.

“Tegemist on peresarjaga, millel väga lai vaatajaskond,” rääkis Urmas Oru tekkinud fenomenist. “”Kodus ja võõrsil” vaatavad väga palju ka mehed ja tööl käivad inimesed. Ülekaalukat vaatajaskonnagruppi on isegi raske välja tuua.”

TEGEVUSTIK MÕISTETAV KÕIGILE. Kui mõnel inimesel tärkas sarja vastu alles nüüd huvi, siis ei maksa peljata, et tegevustik arusaamatuks jääb. Kõik toimub endiselt kaunis Austraalia mereäärses kohakeses nimega Summer Bay ning peategelaste liinid keerlevad paari perekonna ümber. Seega võivad vabalt oma kunagise lemmiku jälgimisharjumuse üles soojendada needki, kes selle juba mõne aasta eest unarusse jätsid.

KA TELETUPSUD JA BEVERLY HILLS KOLINUD. Kanal 2 on oma programmi suutnud osta ka kõige väiksematele vaatajatele mõeldud “Teletupsud”, mille näitamist alustatakse septembrist. Eetriaeg on laupäeva ja pühapäeva hommikul kell 9.30.

Mõned ootamatud ümberkolimised on Kanal 2 programmis veel. Sisseostetud sarjadest võib sügisest jälgima hakata veel kahte eelkõige noortele ja nooruslikele inimestele mõeldud toodangut. Nimelt jätkatakse kunagi ETV ekraanil jooksnud noortesarja “Beverly Hills 90210” uute osade näitamist, mis valminud 1995. aastal.

“Kodus ja võõrsil”

• ETV 1995 - 1997

• TV 1 veebruar 1998 – juuli 2001

• Kanal 2 alates 2001 augustist argipäeviti k 19.10, kordus järgmisel hommikul k 8.35

“Beverly Hills 90210 “

• ETV august 1997 – aprill 1998

“Teletupsud”

• TV1 august 1998 – oktoober 1999

• Kanal 2 alates septembrist igal laupäeval ja pühapäeval k 9.30