Electra Ma pole kunagi olnud festivali- ja rahvapidude külastaja, seega jäävad kõik need populaarsed suurüritused minust kaugele. Küll aga vaatan kindlasti ära Eesti teatrite suveetendused. Selle nädalavahetuse veedan Baltoscandalil. Kuna suuri staare sel suvel koju kätte ei tooda, siis tuleb neid mujale vaatama sõita. Rock Summeri igatsus on suurem kui kunagi varem.

Kärt Karpa Mandriinimesena tahan suvel sõita Saaremaale, Hiiumaale, Vormsile ja väikesaartele. Seda enam, et lisaks rannas vedelemisele on seal kümneid huvitavaid ettevõtmisi. Eelmisel aastal vaimustusin Saaremaal supermoto võistlustest, millest võttis osa ka belglasest maailmameister Jacky Martens.

Tegu on igati vaatemängulise spordialaga ja rõõm on tõdeda, et üritusest on kujunemas traditsioon. Nimelt toimub üritus Saaremaal ka sellel aastal. Seda saab jälgida 2.-7. juulil MoRa motostaadionil Tahulas ning kogu kava on kõvasti laiendatud.

Lisaks Euroopa karikavõistluste I etapile supermotos on seal ka Eesti meistrivõistlused ATV krossis ning tänavasõiduvõistlused mootorratastele ja autodele. Samuti Superkross Saaremaa Karikas. Ning igal õhtul lõbustavad võistlejaid ja külalisi erinevad bändid. Kohtume Saaremaal!

Contra ”Esimene üritus, kuhu ma lähen, on Rocca al Mare jaanik. Aga ma lähen selleks, et lavale minna. Kohe ei torka pähegi, kuhu ma publikuna läheks. Kui, siis võibolla paariks päevaks Viljandi Folgile. Ja juulis on Urvastes noorkirjanike suvelaager. August on aga veel liiga kaugel.

Kadri Tali ”Laulupeole. Sest see on üks olulisemaid Eesti kultuurisündmusi ning kuna olen Ellerheina dirigent, lähen sinna mudilaskooridega. Laulupidudel olen ma käinud nii kaua, kui olen elanud, ilma selleta ei saa. Teisi nii tähtsaid üritusi ei tulegi meelde. Kui veel kuhugi lähen, siis üldine suunitlus on ikka muusika.

Raivo Järvi Ausalt öeldes on meie pere harv avalikel üritustel käija ja pole ka nüüd plaane teinud. Välja arvatud see, et lähme Saaremaale jaanitulele, aga see pole avalik üritus. Võib ka öelda, et meie suvine üritus oli juba ära – käisime Joe Coceri kontserdil.

Andres Dvinjaninov Kindlasti lähen Prantsusmaale Avinioni teatrifestivalile ja nukuteatrite festivalile Poolas. Olen sel suvel vähe Eestis, nii ei saa öelda, kuhu ma kindlasti lähen. Mida ma aga tahaksin näha, on Pärnu teatri „Parvepoisid“ – mängisin ise aastaid tagasi taolises etenduses. Näha tahaksin ka Mikiveri mõisalavastust.