Finaalis Nelly Furtado poprockhitti “I’m Like A Bird” laulnud Kerli loodab, et Universali välja antav plaat sisaldab umbes samas stiilis muusikat. “Olen niivõrd vähe laulnud ja seni peamiselt vaid jazzi, stuudios proovimine ja katsetamine, et mis mulle paremini sobib, seisab alles ees,” räägib neiu. “Eks kõike saab hästi teha, mingit nõmedat diskomuusikat ma küll ei taha teha, ikka midagi tõsisemat. Ma ei usu ka, et plaadifirma midagi vastuvõetamatut üritaks peale suruda.”

Kerli sõnul ei tea ta veel enda ja Universali vahel sõlmitava lepingu üksikasju ega seda, kuidas täpselt on koostöö planeeritud. “Tean, et leping tuleb esialgu ühele plaadile ja kui see hästi müüb, siis koostöö jätkub.”

Laulma hakkas pisikest kasvu Kerli, keda sõbrad Kelluks ja muusikainimesed Päkakas kutsuvad, viieaastaselt lasteaias. Kaks aastat tagasi asus ta laulmist õppima Ursel Oja käe all Ülenurme muusikakoolis, enne seda oli õppinud neli aastat klaverit. Esinenud on Kerli seni peamiselt koos iseõppinud muusikust vanaisaga kohalikel pidudel. Noore artisti suurim kriitik on 12-aastane õde Eliisa. “Õde on ise ka väga hea laulja ja tema kommentaar finaalsaatele oli, et ma ei laulnud kõige paremini,” tunnistab võidukas neiu. Oma võitu pole Kerli seni korralikult tähistanud. “Riias olin võistluse järel nii väsinud, et ei jõudnud isegi afterparty’le. Siiamaani olen omadega läbi.”

Kerli Kõiv võitis Fizz Super-star konkursi ülekaalukalt, teenides rahvusvaheliselt žüriilt, kolme Balti riigi televaatajatelt ja finalistidelt kokku 95 punkti, teise ja kolmanda koha saavutasid vastavalt Ruta Shciogolevaite ning Daiva Starinskate Leedust.