Sügisel sai hotelli teisel korrusel valmis suur konverentsikeskus, mis on nüüd Metsiku sõnul Tallinna suurim ja nüüdisaegseim. “Keskus mahutab kuni 900 inimest. Kokku on konverentsikeskuses kuus saali, neist kolme on võimalik mitmesse ossa jagada,” ütles Metsik. Tema sõnul on konverentsikeskus saanud juba väga populaarseks nii kohalike kui ka välisfirmade seas, üritusi toimub seal iga päev.

Hotelli esimesel korrusel on avatud mehhikopärane restoran Amarillo. Nüüdseks on valminud ka restoran Merineitsi, mis oli üle kuu aja remondis. Restoraniga on ühendatud ka banketisaal, mis avati oktoobris.

Märtsis valmib ka hotelli juurdeehitus, kuhu on kavandatud 93 uut tuba. See Viru keskuse osa on hotelli peamajaga ühendatud koridoriga.

Juba pikemat aega kestev fassaadiremont saab valmis veebruaris. Hoone kaetakse täna-päevaste materjalidega ja saab nii modernsema väljanägemise. Kevadel ja sügisel vahetatakse ära ka aknad.

Sokose ketiga liitudes vahetus ka Viru hotelli juht: senine direktor Yrjö Vanhanen juhib nüüd AS-i Hotell Viru, mis haldab hotelli hoonet. Uueks hotellidirektoriks sai Markku Tarnanen, kes soovib arendada koostööd kohalike ettevõtetega.

Klientidele hakatakse pakkuma juba valmis hotellipakette, mis on Sokos Hotellide ketis tuntud: näiteks lastega peredele, kuhu kuulub ka loomaaias või lõbustuspargis käik; kultuuriprogrammi sisaldavad paketid; linna meelelahutuseluga tutvumise paketid jt. “Kindlasti tiheneb koostöö Prisma peremarketitega, mis kuuluvad samuti SOK ketti, nagu Sokos hotellidki,” ütles Tarnanen. Mingeid kindlaid kokkuleppeid veel tehtud ei ole ning seetõttu ei osanud hotellijuht täpsustada, milliseid soodustusi Prismas pakkuma hakatakse.