Eilse salvestuspäeva avas helilooja Raid Liiveri laulu esitav Airi Ojamets, kes võistluse eel äratas tähelepanu peamiselt lubadusega ilma pesuta lavale ilmuda. Punane pikk kleit ja blond ülespandud soeng teenisid lauljannale enim võrdlusi Dolly Partoniga, kleidi julgeim detail on läbipaistvast materjalist küljed.

Tänavuse finaali ainsad väliskülalised on Rootsi popansambel Charizma. Rootslaste laulu “I’ll Give You A Mountain” võrreldi stuudio kuluaarides peamiselt taani poprokkarite Michael Learns To Rock loominguga, välimuselt meenutasid charizmalased veidi norra rock-staare A-ha’d. Kaugelt kohale sõitnud rockansambli klipi ülesvõtmisele kulus ETV-l plaanitust rohkem aega, mis võtte-graafiku veidi sassi lõi.

Eilse salvestuspäeva üks enim pilke püüdnud solist oli vaieldamatult Zone’i laulja Vaike Hannust, kes koos Cardinalsi lauljatega esitab üht kahest Priit Pajusaare loost tänavuses finaalis. Hannust alustab laulmist, seljas maani tumeroheline mungarüü ja kapuuts silmini peas, loo edenedes heidab ta rüü põrandale ja jätkab punases läikivas superminikleidis. Mehed telemaja koridorides arutavad samal ajal, kas nad on nii pikki jalgu varem kunagi näinud.

Kaks korda varem Eestit Eurovisioonil esindanud Maarja võistleb tänavu omakirjutatud lauluga “Homme”, mis on ühtlasi finaali ainus eestikeelne laul. Maarja tuleb lavale litritega tikitud põlvpükstes, selga paljastavas sädelevas mustas topis ja hobusesabasse seotud juustega. Salvestuspäeva lõpetab Slobodan River, Maria Rahula soleeris finaalis ka mullu.

Televaatajad näevad kümmet Eesti eurolaulu 31. jaanuaril kell 21.35. Eesti finaal toimub 7. veebruaril.