Reedeti aga on hommikuti eetris Korraldajaonu ja Farmer Jürnas, kes Teppani sõnul hoo sihilikult üle võlli keeravad.

Liivak ja Vaino äratavad inimesi esmaspäevast neljapäevani kuni 20. juulini, 24. juulist tuleb uus tandem, kelle nimesid veel ei avaldata. Augusti lõpus naaseb raadiohommikusse Vaiko Eplik, kuid Toomas Luhatsi asemele otsitakse uut paarilist.

Lisaks muutustele hommikuprogrammis on pikendatud R2 õhtust saatevööndit – see lõpeb suvel kell 21, mitte 19. Raadio 2 suvekava kestab 26. augustini.

Vikerraadio hommikuprogramm “Vikerhommik”, mis pole pelgalt kanali kuulatuim saade, vaid ka üldse kuulatuim hommikuprogramm Eestis, suveks muudatusi ei tee. Vikerraadio peatoimetaja Riina Rõõmuse sõnul on saatel nii palju kuulajaid, et muudatustega ollakse väga ettevaatlikud. Et hommikusaatel on palju tegijaid – igal argihommikul erinev –, saavad nad kordamööda üksteist asendades ka piisavalt puhata. Rõõmuse kinnitusel on saate ajakava ja ülesehitus rangelt sama mis alati: leheülevaated, liiklusteated jne. Suviselt kergemad on vaid saate teemad.

Küll on muudatusi muus programmis – juuni alguses alustas suvine saatesari “Suvised huvid”, mis on eetris tööpäeviti kl 10.05–11.30. Rõõmuse sõnul on saates infot ning praktilisi nõuandeid mitmest vallast, muuhulgas ka selle kohta, kuidas võimalikult sisukalt puhata. Kuni 9. juulini on iga päev eetris jalgpallikommentaar. “Suviste huvide” saatejuhid on Birgit Püve Eesti Ekspressist, Grete Lõbu, Mart Ummelas, Meelis Süld ja Piret Kooli.

Lapsed kuulevad suvel Vikerraadiost oma lemmikuid – kavas on vanad head ”Onu Remuse jutud” Tõnu Aava esituses ja Anu Lambi loetud ”Karupoeg Puhh”.

Poliitikasaade ”Argipäev” on suvel puhkusel ja sel ajal kuuleb möödunud hooaja parimaid jutusaateid – näiteks Neeme Raua intervjuusid Ameerikas elavate eestlastega, Pille-Riin Purje näitlejaportreesid, Haldi Normet- Saarna Moskva salvestisi jm.