Nooremas kategoorias pälvis enim punkte Saaremaalt pärit Katrina Kaubi (Kuressaare Gümnaasium), teisele kohale tuli Kristin Kallas (Tallinna Gustav Adolfi Gümnaasium) ning kolmas koht läks Tartu Kunstigümnaasiumi õpilasele Tairi Roosvele.

Professionaalide seas võitis moekunstnik ja stilist Liisi Eesmaa. Teisele kohale tuli vabakutseline tekstiili- ja moekunstnik Triinu Pungits ning kolmandale kohale tuli vabakutseline moekunstnik Vassilissa Danavir.

Võitjaid ootab auhinnaraha 20 000 (noordisainer) ning 50 000 krooni (professionaal) ning võitjatele jääb triumfi meenutama kaunis SuperNoova hobedane pross.

Źürii koosseisu kuulusid Martin Wieczorek (Prantsusmaa, Printemps, sisseostja), Tomas Rajnai (Rootsi, moemessi ja noorte moedisainerite konkursi +46 korraldaja), Teri Niitti (Soome, stilist), Elena Strahova (Läti, Baltik Fashion Federation president), Sandra Straukaite (Leedu, moekunstnik ja moefestivali Fashion Infektsion korraldaja), Anu Lensment (moekunstnik ja Marie Claire moetoimetaja), Vilve Unt (Eesti, Eesti Kunstiakadeemia moeosakonna professor)  ja Laine Jänes (Eesti kultuuriminister).

Lisaks moeasjatundjatele oli sõnaõigus ka Estonia kontserdisaali kogunenud enam kui tuhandepealisel külastajaskonnal, kes valis oma lemmikuks moekunstniku Liisi Eesmaa.