Ene Rebane on kodakondsus- ja migratsiooniameti menetlusdirektorina peadirektori ülesandeid täitnud juba alates 2007. aasta novembrist, teatas siseministeerium. Ene Rebane on sündinud 1968. aastal.

Aastal 1992 lõpetas Rebane Tartu ülikooli õigusteaduse erialal. Aastatel 1995-2007 töötas KMA peadirektori asetäitjana. Aastatel 1993-1995 töötas Rebane justiitsministeeriumis seaduseelnõude osakonnas ning aastatel 1992-1993 Võru maavalitsuse haldusosakonnas.

Senine kodakondsus- ja migratsiooniameti peadirektor Mari Pedak asub 1. märtsist juhtima siseministeeriumi infotehnoloogia ja arenduskeskust (SMIT). Selle aasta 1. märtsist tööd alustava SMIT-i eesmärk on luua ühendasutuse loomiseks vajalikud infotehnoloogilised lahendused ning sisejulgeoleku põhiülesandeid toetav arenduskeskkond. Siseministeeriumi sisejulgeoleku ühendasutus luuakse 2010. aastal piirivalve-, politsei- ning kodakondsus- ja migratsiooniameti liitmisel.

Mari Pedak on kodakondsus- ja migratsiooniameti peadirektor olnud alates 2000. aastast. Tema tööalaste saavutuste hulka kuulub Eesti Vabariigi isikutunnistuse, teise põlvkonna passi ning biomeetrilise passi rakendamine. Ühtlasi on Pedak ettevalmistanud Schengeni lepingu nõuete rakendamise migratsiooni ja migratsioonijärelevalve valdkonnas ning juhtinud biomeetrilise päringute ja isiku tuvastamise süsteemi rakendamist kodakondsus- ja migratsiooniametis. Aastatel 1996-2000 oli Pedak siseministeeriumi kohaliku omavalitsuse ja regionaalarengu osakonna juhataja ning eurointegratsiooni asekantsler.