Vaatamata oma haledale lüüasaamisele, arvas Vene jalgpallikoondis, et mäng oli huvitav ning et mängijad pidasid väärikalt lõpuni vastu, teatas RIA Novosti.

"Venelased ei mõelnud kordagi allaandmisele, hoidsid ennast väärikalt mängus ning näitasid head füüsilist ettevalmistust," kirjutab ajaleht Pais. Lehe hinnangul näitas peetud matš vene jalgpalli head tervist isegi kui tundus, et kõik võiduvõimalused on kaotatud, jätkasid nad teravat võitlust.

RIA Novosti väitel kirjutas Hispaania leht Mondo, et venelased ajasid vastasele tihti hirmu nahka oma pideva vasturünnaku fabritseerimisega. Veel kirjutas leht, et Venemaa jalgpallikoondis on viimaste aastate jooksul tugevasti arenenud ning nende mängud ei valmista pettumust. Vaatamata lüüasaamisele võitlesid venelased viimase sekundini.

Ajalehest Vanguardiast tõi RIA Novosti välja, et venelased näitasid dünaamilist mängu, eriti mängu alguses, kui nad kasutasid igat võimalust palli lennutamiseks hispaanlaste väravasse. Vanguardia arvates isegi pärast esimesi hispaanlaste väravaid ärritas vene jalgpallimeeskond vastaseid oma südikusega.

Venemaa kaotas Hispaaniale 1 : 4.