Tema sõnul on „pidur” Plantile (pildil) asendaja leidmine läbi kukkunud.

Kuulujutud, justkui kavatseks bänd pärast 10. detsembril 2007 toimunud erakorralist taasühinemiskontserti Londini O2 Arenal minna maailmaturneele ja salvestada isegi uue materjaliga albumi, erutasid muusikapressi ja muusikasõprade meeli terve möödunud aasta. Kuigi kitarrist Jimmy Page, bassist John Paul Jones ning ansambli varalahkunud trummari John „Bonzo” Bonhami poeg Jason Bonham nägid oma ühist tulevikku helgena, polnud oma soolokarjääri hoogsale edendamise keskendunud solist Robert Plant Led Zeppelini jätkamise suhtes lõpuni kindel.

Jimmy Page’i mänedžer Peter Mensch ütles veel selle nädala hakul 6Musicule, et kui Led Zeppelin sobiva laulja leiab, jätkavad nad tegevust. „Jimmy Page on professionaalina kitarri mänginud sellest ajast, kui ta oli 16-aastane, ” jätkas ta. „Jimmyle meeldib muusik olla. See on tema värk. Ta ei taha olla võidusõitja või jurist.”

Neljapäeval pidi mänedžer nentima: „Nad proovisid nii mõndagi lauljat, kuid keegi ei vedanud välja. Kellel õnnestus 2007. aastal Zeppi näha, see on omadega või sees. Plaanidel on kriips peal ja jutul lõpp. Päri­selt.“ Sellega on lõppenud enam kui aasta kestnud saaga Led Zeppelini mikrofoni ümber.