Jõululaupäeva jumalateenistus kantakse üle Tallinna Jaani kirikust. Kaheosaline saade „Jõuluõhtul omadega” viib esimesel õhtul aasta isa Heinz Valgu peresse ja teisel õhtul Jüri perekoori juurde Ülgasel.

Palju on kavas muusikaprogramme, neist enim ETV-s. Värsketest välissalvestistest näeb Stingi kontserti Durhami katedraalis („Ühel talveööl”, 2009), kus koos lauljaga esinesid muusikud maailma eri paigust. 26-nda õhtul on kavas Eurovisioni võitja Alexander Rybaki kontsert Oslo kontserdimajas, mis lummab nii klassikalise kui ka kergema muusika austajaid.

25. detsembri päeva läbiv saade on „Jõulutunnel”, mis keskendub peresuhetele. Teatriõhtul näidatakse MTÜ R.A.A.A.M. etendust „Kits viiuliga”, mis ei ole salvestatud Viinistus, kus tükki mängiti, vaid

kunstnik Elmar Kitse suvekodus Valgemetsas.

ETV näitab pärast jõulupühi mitut uut dokumentaalfilmi: Manfred Vainokivi portreefilmi legendaarsest fotograafist Kalju Suurest („Maestro”), Kristiina Davidjantsi filmi Kristjan Palusalust ja Peeter Brambati filmi skulptor Jüri Ojaverest.

Filmivoog

Erakanalite 24.–26. detsembri kava on filmirohke. Näidatakse nii uuemaid kui ka vanemaid jõuluaega sobivaid kauneid mängufilme. Suuremat osa neist on televaatajad näinud varemgi, uuematest näitab Kanal 2 animafilmi „Madagaskari jõulud” (2009), fantaasiafilme „Charlie ja šokolaadivabrik” (2005) ning „Narnia lood: Lõvi, nõid ja riidekapp” (2005), komöödiat „Kas me oleme kohal?” (2005). 24-nda õhtul kuuleb jõulu-, kiriku- ja poplaule Eda-Ines Etti, Uku Suviste, Kaire Vilgatsi jpt esituses („Valge gospel 2009”).

TV3 näitab 25-ndal Birgit Õigemeele, Tanel Padari ja Tal­linna Poistekoori kiriku­kont­serdi „Jõulupuudutus” kava.