Praegu istub varem kaks korda kriminaalkorras karistatud mees taas vangis.
Tema ülekuulamised kukkusid läbi, sest Šamrai väitis, et ülisuure pettuse taga olid keegi Tom ja keegi Inks ning teda ennast on võõraste inimeste poolt ära kasutatud, kirjutab Eesti Ekspress.
Toimekas mees Šamrai tegeleb Eesti suurimas bussifirmas GoBus sisekontrolli, uute bussijuhtide värbamise, koolitamise ja järelevaatamisega ning on ettevõtte aktsionäri Aivo Pärna usaldusisik.
2006. aastal presidendikampaania ajal sõidutas Šamrai olenemata sellest, et tal oli juba toona kaks kriminaalkaristust, renditud bussiga aga Toomas Hendrik Ilvest ja tema meeskonda.
Põhitöö kõrvalt omab ja juhib mees pealinnas nelja firmat, mis eksisteerivad vaid paberil, kuid sellest piisab, et esitada 2008. aasta kevadel maksuametile üha uusi deklaratsioone enammakstud käibemaksu tagastamiseks.
Kolme kuuga kingib riik Šamrai ettevõtetele kokku 33 260 486 krooni ja vähe jäi puudu, et mehel oleks õnnestunud välja petta üle 50 miljoni krooni, kuid maksuamet sai jälile, et keegi üritab massiliselt riigi raha varastada.