Kultuuriministeerium väljastas üleeile Tallinna Televisioonile ringhäälinguloa, sest nende taotlus vastas seaduses ette nähtud tingimustele ja seaduslikku alust loa väljastamisest keeldumiseks ei olnud, teatas kultuuriministeerium.

"Tahan loota, et ka see telekanal pakuks vaatajatele mitmekülgset ja objektiivset programmi, kuid arvan samas, et praegu, kui linn ei ole majanduslikult kõige paremas olukorras, ei ole õige aeg tegeleda televisiooniprogrammi arendamisega," ütles reformierakondlasest minister Laine Jänes ministeeriumi pressiteates. "Eestis on piisavalt kvaliteetseid telekanaleid. Tallinna edvistamine oma telekanaliga on lihtsalt maksumaksja raha raiskamine. See on kulukas tegevus, eriti kui on soov pakkuda kvaliteetset tasakaalustatud ja teistele ringhäälinguseaduse nõuetele vastavat teleprogrammi," lisas ta.

Ringhäälinguloa andmine kaabellevivõrgus edastatava programmi jaoks toimub ilma konkursita ja kõik ettevõtted, kes soovivad tegutsega ringhäälinguteenuse osutajana kaabelelvivõrgus saavad ringhäälinguloa pärast taotluse esitamist.