„Lena tahab meeletult, kuid tal on vigastuste tõttu nurjunud terveid hooaegu,” kõneleb Leius Itaaliast, kus nad koos Bovinaga on harjutanud. „Oli plaan minna edasi Estorili turniirile, kuid põlvevalu segab taas. Ilmselt tuleb koju tagasi sõita, Lena läheb sel juhul Moskvasse ravile,” lisab Leius. „Jaanuaris ja veebruaris ei saanud Bovina mängida ühtki turniiri, äsja õnnestus tal 50 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril pääseda üksikmängus põhitabelisse ja võita paarismäng. Vigastustega mängides ei suuda Lena üksikmängus tervet väljakut katta, paarismäng olekski sobiv asendus.”

Leius tunnistab, et Kanepi tiimiga on paarismängu võimalusest juttu olnud. „Kokkumängu süvenedes oleksid Kaia ja Lena tugev paar. Praegu on mõlemal tervisehädad.”

Bovina mängis mullu suvel Tallinnas ITF-i turniiril. Laevandusmagnaat Enn Pant kutsus Bovina tollal Eestisse harjutama. Bovina käiski siin eelmise aasta lõpus ja sobitas treenerikaupa Mait Künnapiga. Moskvalanna harjutas Tallinnas ka tänavu, siis juba Leiuse käe all.