„Skoori vaadates oli tänavune tõesti kõige lihtsamini kätte tulnud tiitel,” tunnistas Serviti peatreener Kalmer Musting. „Aga tegelikult tegid väravavahid väga kõva mängu, lõpus olime juba väsinud ning mõtted ei jooksnud kõige paremini. Ega olnud väga hea tunne, kui nad kahe värava kaugusele jõudsid,” lisas Musting. Kehra juht Jüri Lepp tunnustas vastaseid. „Neil on pikem pink, leegionärid ja parimas mängijaeas mehed, seeriaks ei olnud meie noorel meeskonnal midagi vastu panna,” sõnas Lepp.

Meistrimedalid on jagatud, kuid käsipallihooaeg pole veel lõppenud. Kuu aja pärast, 8. juunil toimub Põlvas kõige tähtsam mäng, kui EM-ile pääsejat otsustavas kohtumises on vastamisi Eesti ja Makedoonia. Nädala saavad pallurid puhata, siis algab koondise ettevalmistav laager, kuhu mahub kindlasti ka üks kontrollkohtumine Läti või Leeduga.  Kristi Vahemaa

Käsipallikevad 2011

Finaalmängud: HC Kehra - Põlva Serviti 21:24, 19:36, 21:26, 0:3

Eesti meister Põlva Serviti: Eston Varusk, Olari Paumets, Priit Jõks, Margo Piksööt, Denis Lõokene, Priit Poks, Veiko Tigason, Mario Karuse, Siivo Sokk, Kristjan Muuga, Henri Sillaste, Raido Peedomaa, Janis Selge, Tauri Volt, Hardi Kuimets, Andrei Ternovõi,  Roman Aizatullov, pea-treener Kalmer Musting, treener Rein Suvi.

Parimad kohtunikud: Toomas Heinla, Urmo Sitsi

Parim kodumängude korraldus: Põlva käsipalliklubi

Resultatiivseim mängija: Kristo Voika (Viljandi HC), 201 väravat

Play-off´i kasulikem mängija: Andrei Ternovõi (Põlva Serviti)

Parim mängija: Siim Pinnonen (Chocolate Boys/Viimsi)

Parim väravavaht: Eston Varusk (Põlva Serviti)

All-Star-meeskond: mängujuht Uku-Tanel Laast (HC Kehra), väravavaht Eston Varusk (Põlva Serviti), parem ääremängija Kaupo Liiva (HC Kehra), parem sisemine Marko Slastinovski (HC Kehra), joonemängija Kristjan Koovit (Viljandi HC) vasak ääremängija Raido Peedomaa (Põlva Serviti), vasak sisemine Andrei Ternovõi (Põlva Serviti)

Arvamus

Kristi Vahemaa

(...) Käsipalli finaalseeria lõppes seekord vaid kolme mänguga, sest Põlva Serviti pani oma kogemuse, jõu ja pikema pingi närvilistel momentidel maksma. Servitile soovin palju õnne, kuid kõigile Eesti koondislastele soovin jõudu ja närvi veel kuu aega tööd teha. Sest 8. juunist, kui EM-i valikturniiri otsustavas mängus kohtuvad Eesti ja Makedoonia, võib kujuneda veelgi suurem palgapäev.