Teisele poolajale saatis Prins Kalju täpselt sama mängujoonisega, kuid sellest hoolimata hakkas võimalusi tekkima. Ühe karistuslöögi järel ei suutnud Levadia palli karistusalast minema lüüa ja Viikmäe lõi palli otse õhust efektselt tagumise väravaposti kõrvale.

Levadia peatreener Aleksandr Puštov kurjustas kaitsemängijatega, sest enne mängu oli ta rõhunud just sellele, et Kalju kujutab endast ohtu eelkõige standardolukordades.

Kalju eduseis siiski kauaks püsima ei jäänud, sest juba mitmendat korda sel hooajal eksiti otsustaval hetkel ning Valerijus Mižigurskis viigistas kümmekond minutit enne lõppu. „Võrd­ne mäng, viik oli õiglane tulemus,” sõnas Viikmäe. „Ikka jääb närima, et eduseis käest anti, kuid meil on varasemast mänge, mis veel enam närima on jäänud.”

Viikmäe sõnul on Kaljul Prinsi sõnade teokstegemiseks ja kulla võitmiseks, hoolimata kümnepunktisest kaotusest, võimalus veel olemas. „Meil on vaja enda kaitse pidama saada, sest lööme ise alati väravaid, aga laseme endale väga rumalalt tagasi lüüa,” sõnas Viikmäe. „Floraga on omavahelisi mänge meil veel kolm pidada ja kõik on võimalik.”

Kaitse tugevdamiseks peaks suvel klubiga liituma endine koondislane Tihhon Šišov, aga tugevdust otsitakse ka piiri tagant. Kalju ja Levadia võidust indu saanud Flora alistas kindlalt FC Kuressaare ja on kasvatanud edu Levadia ees seitsmepunktiliseks.