Kindlasti ei saa öelda, et oli nõrk koondis – tegu oli ikkagi Eesti koondisega, mis oli kokku pandud nendest mängijatest, keda parasjagu oli võimalik meeskonda kutsuda, ja need, kes meeskonnas olid, pidid ise mängima ja end näitama. Kindlasti oli väga suur roll ka neil mõnel põhimehel, kes kaasa tulid. Kui võrrelda kohtumist Tšiilis minu esimese koondisemänguga Hiinas, siis võib öelda, et ilmselt oli sel korral isegi parem meeskonnavaim, sest sel korral oli meil rohkem noori mängumehi, kes soovisid kõik ennast väljakul näidata ja tõestada. Täiesti ennenägematu oli meie vastuvõtt Uruguays mängulinnas (Riveras – toim). Sealsetele inimestele oli meie tulek midagi täiesti erakordset ja võib öelda, et me olime nende silmis suured staarid.

•• Uruguayd nägid sa küll pingi pealt, aga kumb vastastest sulle parema mulje jättis?

Ma olen suhteliselt kindel, et Tšiili on parem, sest nad olid ikka väga kiired ja väga tehnilised. Mängisid lühikese passiga ja olid meile väga ebamugav vastane. Omal nahal ma pole varem ka sellist publikut näinud, nende kaasaelamine jättis ikka väga võimsa mulje.

•• FC Flora peatreener Martin Reim kartis enne turneed, et praegusel ajal pole klubile just kõige parem, kui nii palju mängijaid kaugele turneele sõidab. Kui vaadata euromängude suunas, siis kas selline väsitav reis võib natuke klubile kahjuks tulla?

Meil on nüüd nädal aega puhata enne mängu Kaljuga ja euromängud Shamrock Roversi vastu tulevad veel hiljem. Ma olen kindel, et taastume ja tuleme sellest välja. Kogemusena on aga selline turnee ja head vastased kindlasti kasuks.

•• Pidid enda selja tagant välja võtma neli palli, mida sul Eestis polegi tänavu juhtunud. Kuidas selline väravatesadu enesekindlusele mõjub?

Ega ühelegi väravavahile ei meeldi nii palju välja võtta, aga hea, et niigi läks, sest nad oleksid võinud seal ikka palju rohkem lüüa.