Eesti Ragbi Liidu peasekretär Kullar Veersalu märkis, et kuigi mujal maailmas on rannaragbi turniire varemgi linnasüdames peetud, on WETT Ragbi Cup 2011 Põhja- ja Baltimaades esimene seesugune. “Vabaduse väljaku betoonplats muudetakse turniiri puhuks suureks rannaalaks. Ööl enne võistlusi veetakse platsile 530 tonni liiva, mis hajutatakse 25 korda 35 meetrit ragbiväljakuks. Kuna sporti ja meelelahutust jagub tervesse päeva, siis koristustöödega peame valmis saama järgmise öö jooksul,” rääkis Veersalu.

WETT Eesti ja Kuninga Restorani toetusel ning koostöös Eesti Ragbi Liiduga korraldatud turniiril osalevad tipptasemel ragbimeeskonnad Venemaalt, Lätist, Soomest ja Inglismaalt. Eesti au kaitsevad Märjamaa Vikat ning Tallinn Sharks.

Professionaalsete meeskondade kohtumiste vahel toimuvad ka meelelahutuslikud show-mängud. “Oleme platsile kutsunud ragbiveteranid ja samuti saab kaasa elada karmide meeste versus ilusate tšikkide matšile. Lisaks on kokku lepitud veel üks põnev ning esmakordne jõukatsumine, mille vastasmeeskondi hoiaks paar päeva veel saladuses,” lisas Veersalu.

Finaalmäng algab ca kell 18.40 ning õhtul pärast autasustamist võõrustab Kuninga Restoran pealtvaatajaid väljakul toimuva rannapeoga.

Kõik päevased ja õhtused üritused on tasuta. Lisainfot võistkondade ja kava kohta leiab aadressilt www.wettragbicup.ee