"Algselt sõlmisime 2+1 aastase lepingu, kus kolmas aasta olnuks garanteeritud vaid juhul, kui mõlemad osapooled tahtnuks koostööd jätkata. Siis aga selgus, et Siena rivistuses ei panegi kõik mehed ketse varna, kes varasemalt loobumisest teatasid. Nii võinuks esimesel aastal minu rolliks kujunenda suuresti pingil istumine, ma poleks pruukinud isegi mängudele peale pääseda ehk 12 hulka saada. Nüüd tuli leida uus sobilik lahendus, kas siis lepingu lõpetamise ja valuraha saamise või väljarentimise näol," avas Itaalia liigas särava hooaja teinud Kangur tausta.

"Kuna Varese oli minu teenetest endiselt huvitatud ja ka mulle seal sobis, siis läksime rendilepingu peale, kuid samal ajal kauplesime Sienalt välja 3-aastase lepingu. Nii on mul pärast eelolevat hooaega veel kaks aastat garanteeritud lepingut ja loodan, et suudan selle ajaga end Euroopa tippu kuuluvas klubis tõestada."

"Hooaeg Vareses algab 20. augustil, kuid loodan, et meid Janariga lastakse esimesel nädalal vabaks ja me saame kõik koondise valikmängud kaasa teha. Sel hooajal mind Sienaga otseselt miskit ei seo, peamine eesmärk on aidata Varese Itaalia liigas võimalikult kõrgele kohale."