Kui Dhafer Youssef oma ansambliga, ikka koos Kristjan Randaluga, alustas järgmist esinemist 27. juunil Itaalias, oli vahetunud kvarteti koosseis: nüüd mängib Phil Donkin bassil ja Chander Sardjoe trummidel. Kontsert anti Udines sealsel mainekal laval Piazzale del Castello kultuuriühingu „Euritmica“ korraldatuna ja kuulus 22. festivali „Udin&Jazz – Ground Zero“ programmi, mis tehakse teoks tänavu 20. juunist kuni 10. juulini.

29. juunil esineb Dhafer Youssefi Kvartett samas koosseisus Hispaanias Vigo's 8. džässifestivalil nimetusega „Imaxina Sons“ (festival 21.- 30. juunil). Nende kvarteti kontsert toimub Constitucióni väljakul. 30. juunile jääb kvarteti jaanikuu viimane ülesastumine Portugalis Leirias, ja siingi 30. korda toimuval muusikafestivalil. Kontsert leiab aset Teatro José Lúcio da Silva's ja pilet maksab vaid 10 eurot. Bassimängijaks on tulnud tagasi Chris Jennings.

Kristjan Randalu iseloomustab ise praegust reisi kvartetis koos Dhaferiga lihtsalt ja lühidalt: „Hetkel on tõesti palju liikumist ja palju head muusikat...“.

Dhafer Youssef, kes on nüüd oma pidevamaks partneriks valinud noore särava eesti džässipianisti Kristjan Randalu, on ka Eestis esinemas käinud, üles astunud koos ansambliga Vox Clamantis, samuti laulnud-mänginud Kristjan Järvi juhatusel koos Absolute Ensemble'iga nii USA-s kui Euroopas, plaadistanud jne. Sagedasem koostöö Kristjan Randaluga on ka juba vähemalt paari hooaja vanune, sest koos on esinetud festivalidel Iisraelis, Egiptuses jpm.

Ka juulikuu esimene kontsert 6. juulil toimub Kristjanil Dhafer Youssefi kvartetis, mil astutakse üles Hollandis Rotterdamis festivalil Nord Sea Jazz. Järgmisel päeval mängitakse kvartetis ka Prantsusmaal Vitrolles'is ning 8. juulil on Saksamaal koos juba uus ansambel Kristjan Randalu juhatusel, kontserdil koos lauljatar Siiri Sisaskiga. Veel üks esinemine Dhafer Youssefi kvartetis ning siis tuleb Kristjan soolokontserdiga 15. juulil Hiiumaa Kammermuusika päevadele Kärdla kirikus. Käinud kvartetiga veel Istanbulis ja Portugalis, tuleb tal väga põnev esinemine kontserdil „Randalu & Randalu“ 29. juulil Pärnus Järvi Suvefestivalil Paavo Järvi käe all koos Järvi Festivaliorkestriga ja Mozarti solistina kõrvuti oma tuntud kontsertpianistist isa Kalle Randaluga. Meid rõõmustab alati, et Kristjan leiab aega nii sageli tulla esinema ka Eestisse.