Kolm korda tõmbas Hunt maha vastaste mängujuhi. Ühel korral tõmbas ta vastase maha nende väravaalas, millega kaasnesid automaatsed kaks punkti. Lisaks lõi ta kahel korral mängujuhi käest palli lahti. Loomulikult vallutasid sellised suurepärased sooritused Ameerika meedia kõrval ka staadionil olnud pealtvaatajate südamed, kes elevusest Eesti vägilase nime skandeerisid.

„See mäng oli väga emotsionaalne. Põhimõtteliselt algas [Ameerika] jalgpall minu jaoks siit ja hea on lõpetada nii positiivse noodiga,” rääkis ülikoolikarjääri viimase mängu pidanud Hunt kohtumisejärgsel pressikonverentsil.

Kergejõustik unustatud

Pressikonverentsil uuriti Hundilt sedagi, kas endine kettaheite ja kuulitõuke juunioride maailmameister tunneb igatsust ka kergejõustiku järele. „Kuus aastat tagasi ütlesin, et tahan jõuda 2012. aasta olümpiamängudele, aga olukord muutus. Olen rahul ja ei kahetse midagi,” rääkis Hunt. Kergejõustikuga pole vägilane tegemist teinud juba kaks viimast aastat. „Tahan keskenduda [Ameerika] jalgpallile ja eks näeme, kuhu see välja viib. Arenguruumi mul igatahes veel on,” lisas ta.

Valitud alal näevad Hundil suurt potentsiaali nii teda Southern Methodisti ülikoolis treeninud June Jones kui ka paljud eksperdid. „Tema parimad sooritused seisavad veel ees,” kinnitas Jones. „Mäletan esimest treeningut. Kohe alguses tegime talle lõksu ja ta sai päris kõva paugu ning tahtis seejärel kohe kaklema hakata. Siis sain aru, et meil võib siin olla tegemist tõelise mängijaga,” lisas treener.

Vaadates aprilli lõpus toimuva profiliiga NFL-i drafti suunas, on ritta seatud juba ka Hundi plussid ja miinused. Näiteks on NFL-i meeskonna New York Jetsi tegemisi kajastav portaal Gang Green Nation toonud eestlase tugevustena ära nii tema tohutu füüsilise jõu, mille ohjamiseks on vastastel vaja lisablokeerijaid, suurepärase kiiruse kui ka arengupotentsiaali. Negatiivse poole pealt on mainitud tema ebaühtlasi esitusi ja kasinaid hooaja keskmisi näitajaid.

Selge on aga see, et Hawaii Bowliga tõstis Hunt kõvasti oma aktsiaid. Järgmine kord jälgivad superliiga meeskonnad eestlast kõrgendatud tähelepanuga juba 26. jaanuaril, kui toimub parimate ülikooli viimase aasta tudengite osalusel peetav Senior Bowl.