Uuel hooajal mängib Kalju koosseisus seitse võõramaalast, kuid enam ei ühtegi brasiillast. 

Allan Kimbaloula – eeldatavalt parim lauatennisist 
Nõmme Kalju kõige hiljutisem täiendus Allan Kimbaloula (21) tuleb Prantsusmaalt Lille’i jalgpalliakadeemiast. Alles sel nädalal paljastas ta Kalju TV intervjuus, et sai pakkumise ka Premier League’i klubist Norwich City, kuid eelistas siiski Kaljuga liituda. 
„Pidasin oma perekonnaga nõu ja leidsime, et mul on siin paremad võimalused ennast kehtestada. Norwichis oleksin pidanud mängima noortemeeskonnas,” põhjendab ta valikut. 
Lille’i noorteakadeemias mängis Kimbaloula teiste seas ka koos Chelsea poolkaitsja Eden Hazardiga, kes sai hiljuti kurikuulsaks pallipoisi jalaga ribidesse löömisega. Hazardiga suhtleb ta veel nüüdki tihedalt. 
„Tema ei olnud selles olukorras süüdlane. Jalgpall juba on kord selline, et igast väiksest probleemist tehakse suur draama,” kaitseb Kimbaloula sõpra. „Ta ikka küsib minult aeg-ajalt, millal ma Chelseasse tulen. Vastan alati, et ärgu muretsegu, varsti tulen ja võtan ta koha ära.”
Kimbaloula üks vanematest on pärit Kamerunist ja teine Kongost. Pallur ise ja tema õde tulid ilmale aga juba Prantsusmaal. 
Oma trennidest vaba aja sisustab Kimbaloula kodus Playstationit mängides, kus tema kontrollida on peamiselt Madridi Reali klubi. Veel peab ta ennast üsna kõvaks käeks lauatennises.