Delfi on veebiülekandeid kodustest korvpallilahingutest iganädalaselt edastanud juba eelmise aasta lõpust alates, TV3 oma tütarkanali TV6 eetris jaanuarist. Nii sageli kui viimastel kuudel Delfis ja TV6-s pole koduseid korvpallimänge põhiturniiril varem üle kantud. Delfi eetris on mitmendat kuud tagasi ka korvpallisaade Basket TV.

Reedeõhtusel G4S Korvpalli Meistriliiga poolfinaalkohtumisel Rocki ja Tarvase vahel allkirjastasid Eesti Korvpalliliidu president Jüri Ratas, Delfi peatoimetaja Urmo Soonvald ja TV3 juhatuse esimees Priit Leito kootöölepingu nii lõppevaks kui ka järgmiseks hooajaks, mis puudutab nii otseülekannete jätkamist, aga ka laiemat koostööd "ametlike korvpallikanalitena".

"Ma arvan, et tegemist on spordi- ja meediamaastikul uue suunaga Eestis. Korvpalliliidu nimel ma olen väga tänulik Delfile, TV3-le, TV6-le, et selline võimalus on - näidata oma toetajatele, korvpallihuvilistele, fännidele korvpallimänge mitte ainult poolfinaalis või finaalis, vaid terve põhiturniiri jooksul. Ma arvan, et see kättesaadavus kindlasti laiendab ka korvpalliharrastajate kandepinda," ütles Ratas pärast lepingu allkirjastamist intervjuus Delfi TV-le.

Käimasolevad G4S Korvpalli Meistriliiga poolfinaalid ja eelseisvad finaalid jõuavad kõik otseülekandes Delfi ja TV6 eetrisse. Lisaks on kohtumise eel, vaheajal ja järel võimalik Delfis jälgida korvpallistuudiot ja intervjuusid. Mänge kommenteerivad Ivar Jurtšenko, Kalev Kruus ja Jüri Butšakov. Delfi TV veebiülekanded on nähtavad ka mobiilsetel seadmetel ja tahvelarvutitel.