Evelin Võigemast valis lõppsaatesse kodumaise räppari Chalice’i rolli ja ütles LP-le, et kui tema võidaks, annetaks ta 10 000-eurose auhinnaraha sihtasutusele Kiusamise Vastu, et sügisest saaksid nad rakendada Turu ülikooli välja töötatud kiusamisvastast programmi 40 Eesti koolis. 

Tanel Padar astub üles oma õe Gerli Padarina ja lubas võidusumma anda Hiiumaa muinsuskaitse seltsile. „Selleks, et väärtustada ja säilitada Hiiumaa kultuuripärandit; et juhtida tähelepanu nendele objektidele ja inimestele, kellele tähelepanu ei ole jagunud, aga mäletamist väärivad,” sõnas Tanel. Ta tõi näiteks „torupillikuninga” Torupilli Jussi (Juhan Maaker), kelle pärandit peaks tutvustama, kuid kelle haudki on hooldamata. Tanel nimetas veel hulga inimestega seotud mälestisi, mis Hiiumaal sättimist vajaks. „Kui me ise oma kultuuripärandi eest hoolt ei kanna, millisest eestlusest me siis oma lastelastele räägime? Loodetavasti oleks 10 000 euro suunamine millegi suure ja ülla algus,” rääkis Tanel Padar.

Getter Jaani võistleb kähedahäälse Lea Liitmaana selle nimel, et oma võidusumma annetada laste ja noorte kriisiprogrammile, mis korraldab lähedased kaotanud lastele leinalaagreid. „Nagu saateski kõnelesin, veetsin ma kunagi nendega ühe imeilusa päeva. Nende laste sees võib küll olla palju kurbust, kuna nad on kaotanud kallid inimesed, aga armastust ning headust on nende südametes palju,” ütles Getter. 

Tanja Mihhailova kehastub Liia Laatsiks ja lubab oma võidusumma MTÜ-le Naerata Ometi, mis abistab ja toetab erivajadusega lapsi ja puudustkannatavaid peresid – kas on vaja osta rasket haigust põdevale lapsele ravimid või liikumispuudega tüdrukule trepironija. „Loodan, et võidusumma kergendab mõne lapse elu ja abistab vanemaid, kes on sattunud elu hammaste vahele ja ei tule üksinda raskustega toime,” ütles Tanja.