City Marina köök on noore peakoka Jörgen Kohal (26, pildil) esimene võimalus peakoka ametit pidada ja rahulolevaid sööjaid vaadates tundub, et ta on selles ametis edukas.  Jörgen on töötanud Platzis ja Ribes, on jõudnud praktiseerida ka Eesti tipprestoranides nagu Alexander ja Bordoo. Tallinnas Admiraliteedi basseini äärses City Marinas üritab ta hoida lihtsat joont, kus rõhk ei ole mitte välisel säral - kala peab ise enda eest rääkima.  Jörgen näitab kalaletti, millel on eestimaised lestad, ahvenad ja tuulehaugid nii värskena kui ka suitsutatuna. Ainsa söögikohana Eestis saab seal külmletist meelepärase kala ise välja valida ja lasta see kokal köögis valmis küpsetada. Kalavalik on iga päev erinev ja sõltub Jörgeni sõnade kohaselt sellest, kuidas tuuled on ja mida meri annab. Mind hämmastas, et üks ja sama kala, näiteks lest, võib eri päevadel erinev olla.

'Võiks ju arvata, et kala on täpselt samasugune nii Eesti kui ka Läti vetest püütuna, aga Jörgen räägib, et kui lest tuleb Paldiskist, siis on ta tumedama ja tihkema lihaga. Läti kaluri püütud lestad olevat aga hoopis laiemad ja heledamad. Jörgen jagab lahkelt ka oma retsepte. Kuna tuulehaugi hooaeg hakkab läbi saama, tasub seda kala kindlasti just praegu küpsetada. Tuulehaugile iseloomulikud rohelised luud on hästi silmatorkavad ja hõlpsasti eemaldatavad. Samuti on väga maitsev ahven, mida paljud pelgavat selle luuderohkuse tõttu. Jörgen kinnitab, et kartus on asjatu -ahven pole kuigi luine.