Emor tunnistas oma viga ja eemaldas anomaaliad andmetest. Viimaste nädalate tulemused näitavad, et Delfi on endiselt lugejate hulgas populaarseim portaal, mida eelmisel nädalal külastati rohkem kui 1,115 miljonist brauserist. See tähistab ühtlasi ka Delfi ajaloo kasutajarekordit. Delfi külastatavus on suurim nii arvutites kui ka mobiilsetes seadmetes, nii eesti- kui ka venekeelsete lugejate seas.

Emori teatel avaldas möödunud nädalate tulemusi mõjutanud iOS 7 identifitseerijate ebastabiilsusest põhjustatud mõõtmisnihe enim mõju Postimehe keskkondadele ning puudutas ka Õhtulehe, neti.ee ja teisi keskkondi, näidates nende külastatavust tegelikust tunduvalt suuremana.

Kasvu tõi ühine tubli töö

„Delfi keskkondade külastatavuse kasvu taga on Delfi ja Eesti Päevalehe ühise toimetuse ning Eesti Ekspressi ja Maalehe tubli töö eripalgelise ja kvaliteetse sisu tootmisel, samuti eriprojektid ning suured sammud liikuva pildi pakkumisel,” sõnas kasvu kommenteerides Delfi tegevjuht Mari-Liis Rüütsalu.

Ta kinnitas, et Delfi jätkab uute suundade arendamist ning uute toodete turuletoomist ja soovib üha tugevamalt kanda kinnitada liikuva pildi edastamisega. „Lähiajal on meil plaanis tuua lugejateni mõned uued projektid ja lahendused,” kergitas Rüütsalu saladuseloori ka Delfi edasistelt plaanidelt.