Eristamaks teri sõkaldest ja turistilõkse mõnusatest kõrtsidest, tasub jälgida linnaosa. Üldjuhul on kesk- ja vanalinnas, eriti vaatamisväärsuste läheduses söögikohad, kuhu kohalik oma jalga ei tõsta. Juba turistiatraktsioonidest jalutuskäigu kaugusel võib leida väga häid restorane. Kui aga minna keskusest veelgi kaugemale, võib olla üsna kindel, et satud kohta, mida hindavad ka selles linnas elavad inimesed. Euroopas annab söögikoha kvaliteedist tunnistust lühike ja ühele valdkonnale keskenduv söögisedel. Eri rahvuste toite pakkuvaid pikkade menüüdega kohti tasuks pigem vältida, sest kokk ei saa olla ühtviisi pädev valmistama nii sušit kui ka pastat. Pigem ei saa ta sel juhul enamasti kummagagi korralikult hakkama. Selliste kohtade toit on suuresti poolfabrikaatidest valmistatud. Ent Aasias ei pruugi see soovitus paika pidada.

Loe edasi ja saa teada, kas interneti-soovitussaite maksab usaldada või mitte.