Eesti rahvusringhäälingu (ERR) juhatuse esimees Margus Allikmaa on kohtunud eratelekanalite ja Tallinna TV esindajatega, et pakkuda neile tuleval aastal Brasiilias peetava jalgpalli MM-i ülekande õigust. „Meie enda eelarve lihtsalt ei pea vastu sellele, see on nii kulukas ettevõtmine,” nentis Allikmaa tänases Päevalehes. Tema sõnul läheb ülekanne – 64 mängu ülekande litsentsitasu ja satelliidiühendus – maksma umbes 600 000 eurot.

"Olin valmis selleks, et tänased lehed on täis Sirbi-temaatikat, mida nad ka on, aga raputavuselt trumpas nad üle uudis, mida loen Päevalehe neljandalt küljelt," sõnas kirjanik Jaak Urmet saates tänaseid ajalehti kommenteerides.

"Tegelikult on see katastroofimõõtu oht," vahendab ERR Sport Urmeti sõnu. "Minu meelest on see võrreldav orkaaniga kultuuri- või meediamaastikul."

"Sul on õigus. Jalgpalliülekandeid on tegelikult vaja. See oleks ilmselt kolkaks muutumise täiesti uus level (tase) juba - kui me jääks sellest (jalgpalli) ruumist ka välja," nõustus Urmetiga ka saatejuht Urmas Vaino.