Dokumendil on kirjas, et Olle kandis 2002. aasta 26. juulil Bernatskile 10 500 krooni selgitusega „ülekanne”. Eilses Eesti Päevalehes avaldati ka kuupäevad, millal Bernatski apteegist kasvuhormooni tellis. Ühelt arvelt on näha, et näiteks 2002. aasta 5. juulil ostis Bernatski Tartu Raekoja apteegist viis ampulli kasvuhormooni, mis maksid 8595 krooni. Bernatski on tunnistanud, et tegeles dopinguainete müügiga aastatel 1995–2007.

Eesti Päevalehega eile kohtudes tunnistas Olle, et puutus Bernatskiga kokku 80-ndate lõpus, kui mees oli suusakoondise arst, aga ka hiljem. Bernatski "ülihea müügiagent" müünud Olle sõnul talle ka Bernatski vahendatud Kirby tolmuimeja.

Küsimusele, millisel põhjusel kandis ta Bernatskile üle 10 500 krooni, ei osanud Olle vastata, väites, et ei mäleta.

"Selle kohta ei oska ma midagi öelda. Et mis põhjusel ma võisin selle talle teha. Tolmuimejaid ta sel ajal ei müünud, see oli veidi hiljem. Aga… (Mõtleb.) Aga ma ei mäleta, et ta minu käest mingisugust laenu või midagi sellist oleks küsinud. Ma ei oska öelda. Et… Jah, kui see on tehtud, siis kindlasti ei ole see tehtud sellepärast, et ma tema käest midagi keelatut oleks ostnud."

Loe edasi, mida Raul Olle raha Bernatskile kandmise kohta kostab ja kuidas on lood tema poolt väidetavalt dopinguarstile kingitud jalgrattaga.

Jaga
Kommentaarid