Vooglaiu koostatud buklett lubab tuua valgust paljudesse teistessegi ajalehtedes, raadios, teles, koolides, eravestluses ja mujal korrutatud valedesse. "Ent sageli ei julge inimesed homoaktivistide valede vastu astuda, sest nad ei oska oma seisukohti piisavalt hästi põhjendada. Et mitte jääda häbisse, eelistatakse vait olla. See annab aga homoradikaalidele veelgi jultumust juurde ja aitab homoliikumise valedel veelgi laiemalt levida."

Just selle pärast koostas Vooglaid põhjaliku ülevaate homoliikumise peamistest väidetest, et näidata, kuidas need tuginevad valedel, vassimisel ja manipuleerimisel.

Vooglaid palub üleskutses abi bukletis välja toodud argumentide selgitamisel pereliikmetele, sõpradele, tuttavatele ja kolleegidele - nii paljudele kui võimalik ning lubab bukletist lisaeksemplare selle tegemiseks. Teiseks palub Vooglaid annetustega panustada buklettide juurde trükkimisesse, et neid levitada üle Eesti.

Muuhulgas annab Varro Vooglaid ka teada, et ta on ette valmistamas ka videoklippe, milles on homoliikumise valed samuti lahti seletatud.