Nii et kui Keskerakonna valimisnimekirja number üks tuleb praeguse selle liberaalse erakonna juhatuse hulgast, siis on tema soost, juuksevärvist ja kõrvarõngastest või mansetinööpidest oluliselt tähtsam Eesti ühe suurema erakonna tegelik koostöö Eesti suhtes korduvalt oma agressiivust väljendanud Putini reziimiga ja erakonnaga, millele see kõik toetub. Erakonnaga, kes tahab taastada Nõukogude Venemaa idapiiri paljude riikide iseseisvuse ja territoriaalse terviklikkuse arvelt.

Iga erakond otsustab oma nimekirjad ise, ja kindlasti on Keskerakonna ridades tublisid ja tarku naisi ja mehi, kes oleks oluliselt vähem käpardlikud juhid kui seda on Edgar Savisaar. Tallinna üheselt keskerakondlik munitsipaalleht “Pealinn” on veel selline pehmoversioon venekeelsest “Stolitsast”, milles tihedasti ilmuvad tekstid korrutavad järele Venemaa propagandamasinate paskville, pidevalt laimates nii Eestit kui Euroopat. Nendes lehtedes ilmub nii sulaselget valet, et kehva tervisega vanema mehe asendamine noore jõulise naisterahvaga omaks tähendust vaid siis, kui toimuksid ka suured ja sisulised, eestimeelsed muudatused, korruptsioonivabad muudatused selles Eesti parlamendierakonnas.

Kadri Simson on inimesena väga tark, andekas ja meeldiv, ta on töökas kolleeg ja teeb oma tööd südamega. Ta on riigikogu parim seenteasjatundja ning naispoliitik küsimustes erudeeritum enamikest kolleegidest. Ma hoian talle igal juhul pöialt. Ent samas ma soovin, et Eestis poleks Putini diktaatorlusele ja anastamispoliitikatele kaasaitajaid. Eesti inimestele soovitan mitte hääletada anastajaliku Putini erakonnaga koostöölepingu poolt, meie asi on tugevdada idapiiri ja eesti rahva kaitsetahet ning aidata Ukrainat, paraku ka kasvaval hulgal orvuks jäänud või sõjas vigastada saanud lapsi.