Klandorf naasis kapo majast umbes kella 12 ajal ja asetas kolm süle-ning kaks lauaarvutit enda auto pakiruumi. Abilinnapea ütles Delfile, et tegemist on linnavalitsuse arvutitega, mille julgeolekuasutus oli linna hoonetest ja Poska majast ära viinud ning mis nüüd talle tagastati. Klandorf lisas, et ta ei tea, kellele need arvutid täpselt kuuluvad.

Abilinnapea rääkis ka Delfile, et kapos küsiti temalt peamiselt linnavalitsuse dokumentide kohta, kus olid all tema allkirjad. Klandorfi sõnul on kõik need dokumendid nö korras ja koostatud hea tava kohaselt ning korrektselt.

"Need on üldtuntud paberid, Tallinna poolt on asjad minu arvates õigesti tehtud," lisas Klandorf.

22. septembri hommikul esitas kaitsepolitsei Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele kahtlustuse korduvas altkäemaksu võtmises. Kahtlustuse järgi võttis Edgar Savisaar 2014. ja 2015. aastal korduvalt altkäemaksu varade ja soodustustena nii enda kui ka kolmanda isiku kasuks kokku mõnesaja tuhande euro väärtuses.

Kahtlustus esitati kokku seitsmele inimesele, keda kahtlustatakse altkäemaksu võtmisele kaasaaitamises, andmises ja vahendamises. Kõik kahtlustatavad on Eesti kodanikud.