Toimetuselt: kas hingata võib?
Elamine on tervist kahjustav. Teame seda ju ammu, aga viimaste nädalate hüsteeria kinnitab kurba tõika. Liha söömine tekitab vähki, selgub maailma terviseorganisatsiooni WHO uuringust. Päevitada ei tohi, sest Eestit on vallutanud kurjakuulutav melanoomiepideemia, hoiatab „Pealtnägija”. Valge jahu ja suhkur on juba mõnda aega totaalselt out ja enamik arvamusliidreid on „valge surma” söömise ammu lõpetanud. Alkoholist ei maksa rääkidagi. Isegi sotsiaal- ja tervishoiuminister väidab, et see tapab kohe. Kui juurvilju valida, siis jumala eest kartulit mitte, sest see sisaldab paksuks tegevat tärklist. Töödeldud poolfabrikaate, näiteks viinereid, sööb vaid ennast hävitav inimene, riskides koledate haigustega. Poejäätistesse on topitud paksendajaid ja muid säilitusaineid, mis ladestuvad organismis, seega on neid parem mitte süüa. Värv- ja magusainetega maiustused on ainult vaatamiseks, mitte mingil juhul maitsmiseks. Loetelu ei ole lõplik. Huvitav, kas hingata ikka võib?