Putin ütles, et tema foto oli esiplaani ja taustal olid temale arusaamatud inimesed. „Ja näe, asi edeneb. Näe, on mingi Venemaa presidendi sõber, midagi ta seal tegi, ilmselt on sellel korruptiivne sisu. Milline? No mitte mingisugust seal ei ole,“ lausus Putin. „Aga seda, et selle taga seisavad, ütleme, nende samade Ühendriikide ametlikud isikud ja ametlikud organid, näitas meile nüüd WikiLeaks. Selle eest, et nad lubavad endale mõnikord avalikult häbitult käitumist, on meie ees vabandanud mõned administratsiooni ametnikud, aga mitte sellepärast, et neil hakkas häbi, vaid sellepärast, et nad on targemad neist, kes seda tegid.“

Mida rohkem meil selliseid inimesi on, seda parem. Ja ma olen uhke, et mul on sellised sõbrad.

Putini teatas, et kui USA riigidepartemangu või administratsiooni ametlikud isikud ütlevad mingeid häbematuvõitu asju, tähendab see, et nad märgivad end ära kui huvitatud isikud, mis on USA jaoks halb lõpptulemuseni jõudmise seisukohalt. „Aga meie jaoks on see hea, sest me saame aru, kes on tellija,“ ütles Putin.

Putin tunnistas, et on uhke sõpruse üle tšellist Sergei Rolduginiga, kes on üks Panama dokumentides esinevaid Putini lähikondlasi, keda süüdistatakse offshore-skeemides osalemises.

„Ma olen uhke selliste inimeste üle nagu Sergei Pavlovitš, nii oma sõprade hulgas kui ka üleüldse,“ ütles Putin.

Putini sõnul on Roldugin pea kogu raha, mis ta teeninud on, kulutanud muusikariistade soetamisele ja toonud need Venemaale. Putin rõhutas, et need muusikariistad on kallid asjad.

„Me tervitame alati, kui keegi midagi sellist teeb, aga ta läheb veelgi kaugemale – ma tean, et ta tegeleb juba mitu kuud nende muusikainstrumentide vormistamisega riigiasutuste varaks,“ rääkis Putin. Ta lisas, et Roldugin on tegelnud palju aastaid ennast säästmata kontsertide korraldamise ja vene kultuuri välismaale viimisega, makstes selle praktiliselt oma taskust kinni.

„Mida rohkem meil selliseid inimesi on, seda parem. Ja ma olen uhke, et mul on sellised sõbrad,“ kuulutas Putin.

„Ta on väga loominguline inimene. Paljud loomingulised inimesed Venemaal, võib-olla iga teine, üritavad äriga tegelda. Nii palju, kui mulle teada on, Sergei Pavlovitš samuti. Milline on tema äri? Ta on ühes meie kompaniis vähemusaktsionär ja teenib seal mingit raha,“ rääkis Putin. „Need ei ole loomulikult miljardid dollarid. Jama! Mitte midagi sellist pole.“