TOP 3 hotellid ja spaad, kus ootab sind ka maailmatasemel köök!
Rannahotelli restoran on kauneima merevaatega restoran Pärnus. Restoran järgib 1930ndatel ehitatud funkstiilis hotellihoone glamuuri ja pakub hõrku skandinaavialikku kööki.
Põhjamaade restoranide teejuhi White Guide'i hinnangul on Rannahotelli restoran 2018. aastal Eestis 13. ja Baltimaades 23. kohal. Linnade lõikes White Guide kohti ei jaga, aga Pärnus tegutsevatest restoranidest oleme kõrgeimal kohal.
Herkki Ruubeli käe all valminud suvemenüü on skandinaaviapäraselt kerge, helge ja värske, mis on väärt lõunapausi, päikeseloojanguga õhtusööki terrassil ning Pärnusse sõitu. Valged katted tumedal taldrikul, tasakaalus maitsed, söödavad õied, ruugevärviline "võlutolm". Eelroogadeks pakub restoran kammkarpi, soolasiiga, böffi, trühvlit ja muna, kitsejuustu ja tomatit. Pearoaks saab valida koha, veist, talle, parti ja hernest. Suvisteks dessertideks on pavlova, rabarber, šokolaad, jogurt ning valik Eesti juuste.
Vihula mõisakompleks on üks kõige imposantsemaid Eestis. 800-aastase ajalooga Vihula mõis on võõrustanud paljusid ning selles elegantses ballisaalis on nii tantsitud kui ka nauditud erinevaid rooge.
Elegantne 16. sajandist pärit mõis pakub täiuslikku vaheldust linnaelu askeldustest ning luksuslikku peatuskohta – nii puhkuseks, loominguliseks tööalaseks väljasõiduks kui ka kõige erinevamate seltskondlike pidustuste läbiviimiseks. Erinevad mõisahooned on hoolikalt renoveeritud nii, et säiliks nende ajalooline olemus. Kitsad järsud trepid, vanad originaalsed laudpõrandad ja paksud paekiviseinad on saanud endale uue funktsiooni.
Restoranil on oluline pakkuda külalistele maitseelamusi, mis on inspireeritud sellel hetkel parimast saadaolevast hooajalisest toorainest ja mõtetest, mida see tooraine kokkades tekitab, ning üsna mitmed retseptid on pärit mõisa vanast kokaraamatust.
Kõlab kutsuvalt? See ongi Vihula mõis oma täies veetluses …
Uuri lähemalt kodulehelt ja ole restorani tegemistega kursis ka Facebookis.
Otepää külje all looduskaunis kohas, metsade ja mägede keskel ootab külalisi Cantervilla loss. Lisaks lõõgastavale majutusele, erinevatele saunadele ja spaateenustele leiab sealt ka hea Eesti toidu poolest tunnustatud restorani.
Cantervilla lossi restoran pakub toitlustust nii à la carte'i menüüst kui ka ettetellitud pidupäevadeks. Põhiliseks tegevusalaks ongi ürituste, sünnipäevade ja pulmade toitlustamine.
Pulmade ja teiste ürituste puhuks on kasutada suur tallihoone saal, kuhu mahub kuni 200 külastajat ja lossi peahoone saalidesse mahub pidupäevalisi kuni 70 inimest.
Uuri lähemalt kodulehelt ja ole restorani tegemistega kursis ka Facebookis.