28.12.2018, 19:23
Evelin Ilves ja tema aastavahetuse hõrgutised
Uusaastapeol on mõistagi esikohal hea seltskond, lõbus meel ja klaasike vahuveini. Aga mitte ainult. Peolaua teevad eriliseks oma kätega valmistatud suupisted.
FOTO:
Evelin Ilves (50), kelle sulest on ilmunud kolm kokaraamatut, peab koos elukaaslase Siim Rikkeriga oma vanalinnakodu avaras köögis-elutoas kodurestorani Roog. Viimased kaks suve on kokandustandem toimetanud Hiiumaal. Eelmisel suvel tehti korda 12 aastat suletud olnud vana külapood, kus peeti pop-up-poodi-kohvikut. Köögis tegi süüa Evelin, Siim tegeles väljas saja-aastase suitsuahju ja grilliga. „Mulle meeldib, kui kõik on hästi värske ja nii kohalik kui võimalik. Hiiumaal on meil tekkinud toredad sõprussuhted jahi- ja kalameeste ning lihamüüjatega. Sealne toodang on ülihea kvaliteediga,” kiidab Evelin. Hiiumaalt saadud kodu- ja metsloomade liha pakutakse Tallinna kodurestoraniski.