Steven-Hristo Evestus ütles, et näeb olulisema väljakutsena uues ametis kohaliku kultuurielu edendamist, erinevate kogukondade kõnetamist ning koondamist ühiste väljendusviiside ja elamuste abil. "Minu ideede realiseerumisele aitavad kindlasti kaasa üsna hea teadlikkus teatrivaldkonnast ning varasemad kogemused ja oskused juhtimisel ning eesmärkide püstitamisel ja saavutamisel," sõnas ta.

Üle 16 aasta prokuratuuris töötanud ning mitmes olulises süüasjas süüdistaja olnud riigiprokurör Steven-Hristo Evestus teatas eelmise aasta 3. detsembril, et paneb ameti maha ja lahkub prokuratuurist.

2017. aastal tunnustati Evestust aasta parima prokuröri tiitliga. Riigi peaprokurör Lavly Perling selgitas toona, et Steven-Hristo Evestus on juhtinud ja kohtusse saatnud mitmeid väga mahukaid ja Eestis õiguskorra jaoks olulise tähendusega kriminaalmenetlusi.

Riigiprokuröri ametist lahkudes oli Evestusel on juhtiva pooleli ka mitmed suured protsessid, näiteks Savisaare kohtukaasus, kuid seal võttis Evestuse positsiooni üle riik.

Prokuratuurist lahkumise järgselt panustas Steven-Hristo Evestus oma eksperditeadmisi korruptsiooni ennetamise valdkonnas ning jätkas teadmiste jagamist ka küberturbeettevõttes CybExer Tecnologies.