22.05.2020, 00:10
Naine, kes kokkab Michelini restorani asemel Kalamaja köögis
Pühapäeval 33. sünnipäeva tähistav Egle Loit suundus suhtekorralduse valdkonnast kokandusse ja on sel alal juba paar aastat Inglismaal leiba teeninud. Kui koroonakriis poleks maailma lukku keeranud, kokkaks Egle praegu mainekas Londoni restoranis.
FOTO:
Tartu ülikoolis kommunikatsiooni õppinud ning kümmekond aastat turunduse- ja suhtekorralduse valdkonnas töötanud Egle otsustas Inglismaale minna spontaanselt, kui nägi sotsiaalmeedias teadet, et eestlasest moelooja Roberta Einer vajab abi Londoni moenädalal. Koostöö andeka disaineriga kestis mõne kuu ja enne selle lõppemist hakkas väiksest peale köögis toimetamist armastanud Egle ringi vaatama, kas õnnestuks tööd saada toiduvaldkonnas.