Saavutusvajadusega numbrinohikust edukaks tippjuhiks. Kes on uus maksuameti juht Madis Jääger?

Kasiinoäri maksuameti vastu vahetanud Madis Jäägrit on alati saatnud mingi kirjeldamatu soov olla parim. Pangu ta siis end proovile võistlustantsus, matemaatika riigieksamil või 31-aastasena 3000 inimesega börsifirmat juhtima hakates.

Hillar Tederi elu on pandeemia ajal käinud nagu Ameerika mägedel

Ärimees Hillar Tederil on olnud aasta jooksul nii paremaid kui halvemaid hetki: kord kõiki kadedaks tegev soodne laen, siis kutse kaposse ja vahi alla võtmine. Värvikas ärimees on jätnud jälje nii Eestisse, Venemaale kui ka Ukrainasse. Tema tuntuim Eestiga seotud projekt on Tallinna kesklinna kavandatud kaubanduskeskus Porto Franco.

Kuidas said 15aastastest Eesti koolipoistest halastamatud tapjad?

Detsembris tegi Harju maakohus kinniste uste taga otsuse kodutu mehe tapnud Õismäe löömalembeliste teismeliste kohta.

Ema täiskasvanud autistliku poja pantvangis: Raivole pole hooldekodus kohta, mu elu jätkub nagu õudusfilmis

Viljandi naine on kümme aastat oodanud, et tema sügava puudega poeg saaks riigilt koha ööpäevaringse erihoolekandega hooldekodusse.

Kõvad paugud kostavad telefonis, kui Anne* (58) Ekspressiga räägib. „Peksab ust," vabandab Anne. Ust peksab Raivo* (35), Anne sügava liitpuudega autistlik poeg. Raivo ei tunne numbreid ega tähti, ei tee vahet värvidel. Raivo on 2011. aastast Eestis erihoolekandeteenuse järjekorras, kuid kohta pole riik temale seni veel leidnud.

Kärgatavad pangaautomaadid: Moldova jõugud korraldavad Eestis üliohtlikke plahvatusi

Eestis mitu plahvatust korraldanud moldovlased on muutunud nuhtluseks kogu Euroopas. Saksamaal lendab õhku enam kui kui üks pangaautomaat päevas.

Millega koroonat ravida: Eesti inimeste kogemused ja arstide näpunäited koduseks koroonaraviks

Suurem osa nakatunutest põeb viiruse läbi kodus ning mõnel juhul läheb see väga vaevaliselt. "Ma pole poisikesest peale nii haige olnud," tunnistab koroonast tervenenud Hiiumaa mees.

Ühe pere lugu: kaotasime koroonas töö ja kodu, peaaegu ka teineteist, ent õppetunnid, mis see andis, on raskustest väärtuslikumad

Triin ja Henry moodustasid koos pisipoja Gerretiga tavalise noore perekonna, kes alles hakkas lapse sünniga kaasnenud tohuvapohuga ära harjuma. Ja siis tuli koroonaaeg. "Ma ei teadnud kas puhkeda nutma või kaduda maa alla. Mis saab edasi? Kuidas me ellu jääme?" mõtles Triin ühel hetkel.

Ootamatult pimedaks ja ratastooli jäänud 22aastane Kelli: laps ei saanud aru, mis toimub, ja roomas vaatama, mis minuga juhtus

"Ma ei suutnud kuidagi uskuda, et see päriselt juhtus," räägib Kelli Allese (22), kes jäi ootamatult pimedaks ja ratastooli. Praegu näeb ja kõnnib väikese Emili (2) ema taas. "Valust hoolimata on ravimatu sclerosis multiplex mind rohkem kasvatanud kui miski muu."

Paljastatud! Mis on tegelikult Ott Tänaku suure edu saladuseks võrreldes Ogier'i ja Neuville'iga?

Ott Tänak on autoralli MM-sarjas suures mängus ehk tiitliheitluses nüüdseks sees olnud juba neli hooaega. Nende aastate peale on tal ette näidata 2019. aasta MM-tiitel ning kolm hooaja kokkuvõtte kolmandat kohta. Kui antud nelja hooaega nüüd veidike põhjalikumalt analüüsida, siis selgub, et Ott Tänakul on võrreldes konkurentidega selge trump, mis lubab tal otsustavatele sõitudele väga enesekindlalt vastu minna.

AMMUTA IDEID | Fotogalerii imelistest maaköökidest

Koroonaaeg on pannud meid usinamalt kokkama ja köögis toimetama. Köök on koht, kus kõik vajalik peab olema käe-jala juures. Siit rikkalikust galeriist saad ammutada ideid, kuidas oma kööki paremini kujundada.