VanOnGo pakub suurepärast lahendust nii äri- kui ka eratranspordiks. Praegu on teenuse abil täidetud üle 10 000 tellimuse.

Veebipoodide ostjate ootused tarneaja suhtes on igaveseks muutunud. Näidisena on Amazon kohaletoimetamisega järgmisel päeval, kuid sellest ei piisa ja tarbijad otsivad kiiret kättetoimetamist samal päeval või ettemääratud ajal (näiteks kl 17–19).

VanOnGo teenus on võimeline lahendada selle probleemi. Pikad kõned ja dispetšerid on nüüd minevik — VanOnGo abiga saate rakenduses mõne klõpsuga tellimuse esitada ja teenuse kohe hankida.

Capgemini uurimisinstituudi uuringute järgi ei naase 84% veebitarbijatest pärast halba tarnekogemust uuesti brändi juurde. Samal ajal kulutavad rahulolevad tarbijad 12% rohkem.

VanOnGo lahendab igasuguse keerukusega logistilisi probleeme. Vajadusel saate luua marsruudi suvalise arvu peatustega, kasutades API-d või marsruudi üksikasju käsitsi reguleerides. Lihtsalt kasutatav ja usaldusväärne API võimaldab hõlpsasti integreerida mis tahes dokumendihaldussüsteemi ettevõtte veebitegevuse ja platvormi VanOnGo jaoks.

Teenus pakub igas suuruses sõidukeid ja suudab samal päeval arvutada välja kõige tõhusama marsruudi koos kavandatud kättetoimetamise või kiirlaadimise võimalustega. Täiustatud süsteem marsruutide planeerimiseks ja arvutamiseks, samuti nõudluse ennustamiseks tagab täpse kohaletoimetamise kindlal ajal. Arveldussüsteem aitab kulusid eelnevalt kontrollida ja optimeerida.

Muutke oma kohaletoimetamise funktsioon VanOnGo abil väljakutsest konkurentsieeliseks.

Jaga
Kommentaarid