Erkki Raasuke: arvasin, et olen raudmees, aga ei ole


„Põletasin ennast läbi," tunnistab aasta lõpus Luminori panga juhi kohalt lahkunud Erkki Raasuke. „Olin peaaegu nädala liikumisvõimetu."

Mees, kes on Kersti Krachti pärast palju kannatanud: "Su pilt muutub selliseks, nagu tema seda maalib"


Ärinaise Kersti Krachti pärast on Ermo korduvalt oma elus keerulistesse olukordadesse sattunud.

„Kahju, et meie suguvõsa nime niimoodi määritakse." Nii räägib Ermo, kes tutvus Kersti Krachtiga 1984. aastal perekondlikel põhjustel, kui Ermo onupoeg Argos Kracht tutvustas oma väljavalitut, kaunist Kerstit.

Eesti politsei aafriklasele: Me ei usu, et olete gei. Tõendage seda!


Eestis juba neljandat asüüliotsust ootav ugandalane väidab end olevat gei. Kodumaal võib teda selle eest oodata eluaegne vangistus või lintšimine. Õhus on aga ka variant, et mees mõtles oma homoseksuaalsuse lihtsalt välja pagulase staatuse saamiseks.

Putini salajane kuningriik, kuhu ei pääse maalt, merelt ega õhust


Venemaa opositsioonijuht Aleksei Navalnõi avaldas YouTube'i kanalil kahetunnise uuriva video „Putini palee. Suurima altkäemaksu lugu". Avaldame tõlgituna osa Venemaa Korruptsioonivastase Võitluse Fondi materjali.

Lapse elu ohtu seadnud taimetoitlasest ema tunnistas eksimust, kuid arste ikka ei uskunud


Kaks aastat jälgisid lastekaitse ja politsei kriminaalasja raames väikest põnni, kelle ema keeldus teda õigesti toitmast. Nüüd lõppes asi pärast lapse paranemist oportuniteediga, emale määrati rahaline kohustus, süüdistust kohtusse ei saadetud.

Ralliajakirjanikuna suletud Prantsusmaal. Kummituslinn, salajane pajaroog ja hävitatavad pastakad


Koroonaviirusest tingitud piirangud on Prantsusmaal erekordselt ranged.

Selleks et üleüldse rallile pääseda, tuli esmalt korraldajatele saata viis dokumenti: printida välja, täita käsitsi, allkirjastada, salvestada ja siis teele lähetada.

Vanaema õppis distantsõppel lapselaste aitamiseks selgeks 9. klassi keemia ja füüsika: "Õpetajad ütlesid, et ma olen selle aasta parim lõpetaja


"Alguses püüdsid tüdrukud muidugi ise hakkama saada. Nädal hiljem lendasid aga raamatud juba läraki vastu seina - koormus oli suur ja nad ei saanud nende reaalainetega üldse hakkama. Kõigepealt nutsid nemad, siis mina, siis kõik koos. Sain aru, et mul pole muud võimalust, kui õppida kõik need keemiad, matemaatikad ja füüsikad kõigepealt ise selgeks," meenutab Hele Kuusik (67) kevadist distantsõpet.

SUUR ÜLEVAADE: Kes on Kaja Kallas? Helge, aga kitsikuses möödunud lapsepõlv ja kirev armuelu: "Lahutus kasvatas minust parema inimese"


Kui Kaja Kallasest saab meie esimene naispeaminister, siis on see Eesti ajaloos ka esimene kord, kui valitsuse eesotsas troonib endise peaministri järeltulija. Kuidas on Siim Kallase tütar Kaja kujunenud naiseks, kes on valmis tõusma jõupositsioonile?

Ema poja ootamatust diagnoosist: istusin ja paitasin teda, nutsin lohutamatult, teadmata, mis temaga toimub


Aasta tagasi oli Triinu ja Marko peres rõõmus aeg - pere pesamunal Mia Gretel oli just täitunud esimene elukuu ja pere elukorraldus oli vastsündinu mullist vaikselt välja murdmas ning taaskord tavapäraseks muutumas. Pereliikmed, sealhulgas 9-aastane Steven ja 14-aastane Vanessa-Debora, olid pisikese õega harjunud ja Marko tööle naasnud. Saatuslik päev, 18 november oli nagu iga teine päev oma hommikuste toimingute, kooli ja trenniga. Ei midagi, mis oleks viidanud eesootavale.

Pärast lapse avariid kardinaalse muutuse tööelus teinud treener: „Kui päeva jooksul toimuvat pole kellegagi jagada, pole neil hetkedel väärtust"


Kümneaastase treeneritöö kogemusega Gina Laaguse (38) elus on olnud nii mõndagi. Tööalane läbipõlemine, lapse avarii ja lõppenud suhe on vaid mõned neist asjadest. See pole tema uudishimu elu vastu aga pärssinud, pigem vastupidi.