Tantsusammul hirmuvalitsuseni. Joel Juhti kultusliku tantsukooli rääkimata lood


Halb treeneritöö või pehmondus? Endiste õpilaste ja tunnustatud tantsutreeneri arusaamad tantsuõppest erinevad kardinaalselt.

Paul Keres: isegi tundlikes asjades ei tule alati tingimata uskuda ohvrit


„Mulle ei meeldi, et igaühele, kes julgeb avaldada üleüldisest meelsusest erinevat seisukohta, karatakse kohe kraesse," teatab Kaur Kenderi õigeksmõistmisega avalikku tähelendu alustanud advokaat.

Lõpuks avalik: kuidas Mati Alaver ehk Peetrike 13 korraldas suurt dopingupettust, vahelejäämise ohtu pidas ta olematuks


Ekspress avaldab katkeid Eesti suusatajate poolt keskkriminaalpolitseile antud tunnistustest suures dopingupettuses osalemise kohta.

Spikker: kuidas maksta seaduslikult vähem makse


Ärileht pani kokku 28 maksuvabastust ja soovitust, mida teades on ettevõtjal ja eraisikul võimalik rohkem tulu enda kätte jätta ja vähem riigi maksupotti loovutada - loomulikult seaduslikult.

Kiiruisuprintsess Saskia Alusalu jagab nippe, kuidas uiskudel tasakaalus püsida


Üle mitme aasta Eestit haaranud uisuväljakute rajamise hoo taustal uurisime maatüdrukust kiiruisuprofilt Saskia Alusalult nippe, kuidas koos perega jääl lustida ning ... isegi tavalise harjavarre abil tasakaalu harjutada.

Eesti kauneimat naist kimbutab miljonieurone mure, kuid see on vaid tilk suures hädameres


Maksu- ja tolliamet leiab, et Miss Estonia 1998 Kadri Uwaydah (Väljaots) sahkerdas oma juhitavast firmast välja suure summa, jättes maksud tasumata. See ei ole Liibanonis elava naise jaoks ilmselt siiski suurim mure.

Vandeadvokaat Küllike Namm: „Marti Kuusiku kohtuprotsess liigub väga hea tempoga!"


Üks Eesti tuntumaid krimiadvokaate räägib Assar Paulusest, advokaadi tööst ja ka sellest, et mõtles kevadel, kui kaua selles ametis veel jätkata.

nubluga saunas: Eesti suurim poptäht räägib debüütalbumist, kuulsuse koormast ja läbilöögist Soomes


Siim Nestor võttis leili koos nublu ja tema semudega, samal ajal popräppstaari esikalbumit kuulates.

Pilt on selline: neli higist läikivat meest, küünarnukid põlvedele toetumas, istuvad saunalaval. Siim Nestor. nublu. gameboytetris. Kaks superstaari, kelle viimastel aastatel kirjutatud ja esitatud lugudest on eestlaste mällu sööbinud rohkem käibefraase, riimipaare ja kilde kui kõigist Eesti kinofilmidest kokku.

Valgamaal elas ulukeid murdnud metsik koerakari. Üks koer sai lõpuks hooliva kodu


Valga mees Mati Kõiv käis kolm nädalat loomade varjupagas metsiku Ralfiga juttu rääkimas, et tema usaldust võita.

Breden Kidsi looja Merle Leemet: mu laste tervis paranes märkimisväärselt, kui jätsin menüüst välja kaks väga tavalist toiduainet


Eesti edukaima lasteriietebrändi Breden Kids loojal Merle Leemetil (36) on plaan paigas: selleks, et kõigil oleks kõht täis ja tuju hea ka kiirel ajal, tuleb järgida kokkulepitud kindlat nädalaplaani, aga väikeste mööndustega - pelmeenid ja makaronid on ka ikka lubatud. Kuid kahe teise tavalise toiduaine osas silmi nii väga kinni pigistada ei saa: laste tervise pealt on kohe näha, kui neid liiga palju söödud on.