Pealtkuulatud kõned: peost suhu elanud Kracht küsis Tederilt abi ja tahtis „Reformi toiduahelad" läbi lõigata


Riigiprokurör Taavi Perni väitel konspireerisid Kracht ja Teder viimase majaostu pärast seda, kui Kracht hädasti raha vajas. Pealtkuulatud kõnedesse jäi muu hulgas ka EKRE salaplaan.

Mati Karmin: on väga ränk, kui su loomingut peetakse odavaks haltuuraks, plekitükiks...


Eesti kuulsaim kunstnik 2021. aasta veebruaris on Mati Karmin. Kõik tänu teisele Eesti kuulsusele, Jaak Joalale, kelle monumendi püsitamisega kaasnenud skandaal on teinud ausambaga seotu rahva igapäevaseks sõnelusteemaks ja viinud samba autorilt une.

SUUR ÜLEVAADE | Kui esinduslik on uute ministrite kinnisvara? Kellel on kõige rohkem maju ja kortereid?


Uue valitsuse ministrite seas on mitmeid, kellele kuulub enam kui üks korter kõrgelt hinnatud linnaosas või maja looduskaunis kohas mere või järvesilma ääres. Lisaks on nende seas suurte maavalduste omanikke - üks ministritest ehitab oma valdusele lausa päikeseelektrijaama.

Priit Sibula naine koroonapagenduses: kolm korda päevas oled toitlustusasutus, siis on kodu ühes nurgas kool ja teises riigikogu


Perekond Sibula kass Eleonor ei salli lund ega maaelu üldse. Sellest hoolimata sõitsid isa Priit ja ema Heidi oma viie lapse ning kassiga 14. jaanuaril Tallinnast 235 km kaugusele maakodusse. Ja siis hakkas juhtuma...

Ministripotentsiaaliga Koit Toome: suvel oleksin äärepealt juba kanad võtnud


Pärast nelja kuud kodus istumist esimest kontserti andes märkas Koit Toome, et hääl on üsna rooste läinud. Seepärast oli isegi hea võtta tänavuseks Eesti Laulu vooruks ette nii keeruline pala, et selle esitamiseks tuli hakata hääleseades käima.

Ooperilaulja Ain Anger: Estonias toimuv ei erine teiste ooperimajade intriigidest


„Selleks et oleks midagi ütelda, on vajalik iseennast leida. See on õppimine, mitte muusika või partii selgekssaamine," märgib ooperilaulja Ain Anger.

EKSPERIMENT | Mis juhtub, kui kuus nädalat järjest teha iga päev 10 000 sammu? Kas on üldse mõtet?


"Iga inimene on vähemalt korra kuulnud, et keskmiselt võiks iga päev teha 10 000 sammu, mis on umbes 7-8 kilomeetrit. Tuttavatega rääkides on selgeks saanud, et niisama lihtne neid samme täis saada ei ole ja eriti veel ajal, kus paljud töötavad kodukontoris."

KOGEMUS | Aastatepikkune seljavalu piiras elu juba 20ndates. Aga leidsin võimaluse sellest lõpuks ometi vabaneda


"Kuigi kolmekümnes sünnipäev on tänaseks mul juba põhimõtteliselt ukse taga, siis nagu juba mainisin, on esimesed mälestused valutavast seljast viie aasta tagused ehk olin siis alles 25aastane."

Ja teie beebi sünnihinne on... KAKS! Ema: arstid ei hoidnud end tagasi ja ütlesid, et esimene ööpäev näitab, mis edasi saab


"Kui lastearst meiega sellest rääkis, olin nagu puuga pähe saanud. Vaatasin teda ja olin liikumatu, tuim - nagu vaataks kõike eemalt," meenutab Olga (31) hirmutavaid sõnu.

Petmised, otsa saanud armastused ja salaabielu ehk Eesti avalikkust enim jahmatanud lahkuminekud


Käimasoleval sõbranädalal on paljudel inimestel hinges rohkem armastust ja hoolivust kui võib-olla tavaliselt. Kuid paljud kodumaised tuntud näod on saanud omal nahal tunda ka armastuse tumedamat poolt ehk truudusetust, pisaraid ja ootamatuid lahkuminekuid.