Tänavuse TMW kandvad teemad on taastumine ja terviklik ökosüsteem ning eritähelepanu pööratakse kohalikule muusikasektorile. Koostöös valdkondlike arendusorganisatsioonidega toimub 10. juunil TMW konverentsi raames Õpetajate Majas esmakordselt Eesti muusikaturu fookuspäev. Päeva arutelude ja tegevuste keskmes on muusika- ja kultuurisektori ning sellega külgneva ettevõtlusmaastiku taastumine ja uuestisünd.

TMW rahvusvaheline muusikaprogramm keskendub seekord valdavalt Eesti ning Baltikumi ja Põhjamaade talendi esitlemisele. Muude riikide artiste kaasatakse programmi kevade jooksul vastavalt viirusolukorrale Eestis ja mujal Euroopas.

TMW festival koosneb kolmest programmiosast: 10.–12. juunil erinevates klubides ja kontserdisaalides toimuvast muusikafestivalist ning muusika- ja loomevaldkonna konverentsist. Kogu festivaliperioodi vältel, 9.–13. juunini leiab üle linna aset päevane linnaprogramm kogu perele. Käesolevast nädalast on avatud TMW 2021 tunnuskujundusega uus veebileht ning festivali programm avalikustatakse järk-järgult märtsist maini.

TMW 2021 passid on kuni 31. märtsini soodushinnaga müügil veebipoes shop.tmw.ee.