Eesti Päevalehe kultuuritoimetus pani kokku soovitused nädalavahetuseks. Leiab põnevaid filme, seriaale, kuulamist ja lugemist.

Põhikooli lõpetajatel tasub vaadata meie projekti Videoõps, kus leiab 10 videot, mis aitavad lihtsalt ja mõnusalt valmistuda matemaatikaeksamiks.

Eriti salajane raport: Danske juhid hoolitsesid, et rahapesijad pääseksid puhta nahaga

Ristmikele või magalakorteritesse registreeritud miljonifirmad. Majanduslikult ebaloogilised tehingud. Ulmelised rahahulgad, mis liiguvad sendi täpsusega hommikul sisse ja õhtul välja - selline pilt avanes uurijatele Danske Banki Tallinna kontoris.

Andrei Sõritsa

Andrei Sõritsa: kaks naist võivad last saada, aga kaks meest ei või! Kas siis mehed ei oska lapsi kasvatada?

Doktor Andrei Sõritsa (59) kirjutas ennast ajalukku juba siis, kui tema eestvõttel sündis Eestis esimene katseklaasilaps. Ent see oli alles algus. Pärast seda on ta aidanud lapsevanemateks saada tuhandetel paaridel, keda loodus millegipärast tahtis sellest võimalusest ilma jätta.

REPORTAAŽ | Hullud päevad Ida-Tallinna keskhaiglas: „Mees, keda te reedel nägite, suri täna"

Mis toimus intensiivravipalatites ajal, kui maskivastased plaanisid rünnata Ülemiste keskust? Ekspress lubati raskete koroonahaigete voodi äärde.

"Aktuaalne kaamera" 65: Valmistusime õhtuseks AK saateks, kui sisse marssisid lapilistes kostüümides mehed...

Püssimehed stuudios, saate maha maganud spordireporter, kümneid lehekülgi pähetuubitud teksti... LP räägib AK endiste tegijatega, kuidas on saade ja inimesed aastate jooksul muutunud.

Andrei Zevakin

Perearsti poeg Andrei koroonapeolt, „Eesti Laulult" ja Jõgevalt

Tuhandetel üksnes COVIDi- ja poliituudiseid tarbivatel lehelugejatel tekkis eelmisel nädalavahetusel küsimus, millele järjekindlamad seltskonnakroonika uudistajad oskavad vastata une pealt: kes või mis on Andrei Zevakin?

Väga ohtlik isik": Tallinnas peatati terroriakti toimumine. Kas kuritööd plaanis maffiasõdade ajast tuntud politseivihkaja?

Aprillis algab kinnine kohtuprotsess Anatoli Jõhviku (58) üle, keda süüdistatakse eelmisel aastal Tallinnas Lubja tänava prokuratuuri- ja kohtumajale pommirünnaku plaanimises. Aastal 1993 plahvatas pomm samas kohas asunud politseimaja ees, vigastades kahte politseinikku. Tollal jäi süüdlane tabamata. Nüüd peavad uurijad ka seda kuritööd Jõhviku kätetööks.

Pühapäevanarkomaanist naise pihtimus: viime lapsed vanavanemate juurde ja korraldame abikaasaga kahekesi kokapeo

Paljudel naistel meie ümber on illegaalne saladus, kiusatus, millele nad aeg-ajalt järele annavad. Mida mõtlevad need, kes peavad kokaiiniuimas nädalavahetust normaalseks? Milles peituvad pühapäevanarkomaania ohud?

Kolmandik Eesti kooliõpilastest vigastab end tahtlikult | Teismelise tütre ema: ta ütles, et tal on koguaeg külm ja käib sellepärast pikkade käistega

"Greete oli igal võimalikul hetkel oma toas, nutu- ja pahameelehood olid sagedased, aga arvasin, et tavalised teismelise tujud," jutustab 13-aastase tütre kohutava saladuse jälile saanud Jane (37). "Ühel hommikul tuli Greete siiski kogemata lühikeste varrukatega pluusis sööma."

Mida süüa, kui tunned, et hakkad haigeks jääma või oled juba tõbine

Tasakaalustatud ja tervislik toitumine on hea immuunsüsteemi alus. Kui tunned, et haigus hakkab ligi hiilima või juba oled haigeks jäänud, vaata siit, mida süüa ja millest peaks loobuma, et organism uuesti kiiresti jalule turgutada.

Eesti naise jonn: poole aastaga 25 kilo kergem

Veidi rohkem kui aasta tagasi kärgatas Kadri Rea (31) elus paras pauk - tema abielu läks lõhki. Just sellest sai aga alguse teekond tervislikuma elu suunas. "Teistele sellist starti ei soovita, minul lihtsalt läks nii," tõdeb poole aastaga 25 kilo kaotanud naine.