Millist muusikat kuulab jazzi kütkes tegutsev mees ise? Oma playlist´i jagab Nikita Korzoun. Listi saab kuulata siin.

Makar Kashitsyn - Jazz Animals
Vene noorema põlvkonna muusikud esinemas koos selliste Ameerika noorte legendidega nagu Josh Evans ja Chad Lefkowitz-Brown.

Jussi Lehtonen - Moonshine
Soome trummari lugu mida saab vabalt nimetada kaasaegse jazzi kehastuseks.

Capricorn - Mikko Karjalainen
Veel üks lugu Soomest. Väga tugev groove ja minu jaoks eriti maitsekas klaveri soolo.

Holger’s Tune - Holger Marjamaa Trio
Meie eesti pianisti lugu salvestatud koos muusikutega teiselt poolt Maad. Trio, mis on väga tugeva energiaga.

Yellowjackets + WDR Big Band - Downtown
Suhteliselt hiljuti avastasin selle loo. Aga mis saab olla parem kui legendaarne saksofonist ja helilooja Bob Mintzer ja maailmaklassi bigbänd koos mängimas?

Särimners Vals - Johan Hörlén
Veel üks WDR bigbändi esitatud lugu. Johan Hörléni imeline saksofoni hääl ja tehnilised liinid ei jäta kedagi ükskõikseks.

Standard of Language - Kenny Garrett
Kenny Garretti helikeel on väga omapärane ja ise tunnen, et see helikeel on kõige lähedasem minu jaoks tänapäevastest muusikutest. Minu meelest üks tema parimaid salvestusi.

Kenny Garrett Triology - Night and Day
Just see album andis mulle inspiratsiooni hakata tegelema enda trio projektiga. Cole Porteri kirjutatud lugu esitatud uue energiaga ühe ja ainsa, Kenny Garretti poolt.

Oscar Peterson - Hymn To Freedom
Live versioon loost, mis on minu jaoks väga eriline. Kuulan seda keerulisematel hetkedel elus, siis kui tekivad raskused.

Fourdal by AH² (Adam Hutcheson and Alex Hahn)
Eelmisel aastal ilmunud lugu Fourdal (Alex Hahn) ühendab Adam Hutchesoni kiireid ja tehnilisi soololiine koos Alex Hahni ilusate meloodiliste fraasidega, andes tugevat energiat. Tasub tõesti kuulata!

Festivali Jazzkaar 2021 avaldab täismahus programmi 20. mail 2021. Uuendustega kursis olemiseks hoia silma peal Jazzkaare kodulehel.